Fotbal intern

Dan Nistor, primele declaraţii după ce a semnat cu U Craiova: „Vreau să marchez la debut şi tot stadionul să strige «Ceapă, Ceapă»”

06.01.2020 | 12:17
Dan Nistor primele declaratii dupa ce a semnat cu U Craiova Vreau sa marchez la debut si tot stadionul sa strige Ceapa Ceapa
ADVERTISEMENT

Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova, iar fostul „decar” al lui Dinamo a fost prezentat oficial în echipa oltenilor. La conferința de presă, Nistor a vorbit despre obiectivele pe care le are la noua sa echipă și speră să ajungă un idol al tribunelor.

Dan Nistor: „Vreau să marchez la debut şi tot stadionul să strige «Ceapă, Ceapă»”

Dan Nistor a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova și speră să devină unul dintre cei mai iubiți oameni din lotul oltenilor. Totodată, fostul căpitan al lui Dinamo și-a primit noua poreclă, aceea fiind „ceapă”, care face referire la un moment în care s-a certat cu un fan al oltenilor, după meciul pierdut de Dinamo la Severin (1-4) și i-a spus să mănânce ceapă.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că sunt aici! Mă bucur că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la mine. Cu siguranță fanii olteni mă vor iubi, asta vă garantez. Eu cred că transferul meu este o lovitură foarte bună pentru Craiova.

Dinamo va fi în sufletul meu toată viața, iar fanii lui Dinamo au fost foarte apropiați de mine. Dacă tot am primit porecla ceapă sper să marchez multe goluri și stadionul să strige «ceapă, ceapă». Nu regret incidentul cu suporterul, pentru că el m-a înjurat foarte tare”.

ADVERTISEMENT

„Fața mea de pe autocarul lui Dinamo a fost scoasă înainte de meciul cu Botoșani!”

Dan Nistor a ținut să precizeze și faptul că fața sa de pe autocarul lui Dinamo a fost scoasă înainte de meciul cu FC Botoșani, nu după ce s-a realizat transferul la Craiova: Fața mea de pe autocar a fost dată jos înainte de meciul cu FC Botoșani. Nu m-am înțeles cu Craiova înainte, ci conducerea lui Dinamo deja se înțelesese cu Craiova.

Am fost convins să vin la Craiova cu un stadion nou și cu niște fani minunați. Craiova este o echipă imensă și sper să facem lucruri frumoase aici. Nu pot compara Pandurii Târgu-Jiu cu Craiova, am făcut multe performanțe acolo, dar cred că aici o să le depășesc”.

ADVERTISEMENT

„Toate cele șase echipe calificate în play-off sunt contracandidate la titlu pentru noi. Nu mă gândesc încă la naționala României. Și Mitriță a fost un factor pentru ca eu să vin aici.

Am un nume bun în România și le promit fanilor că nu îi voi dezamăgi. Trebuie să demonstrez că nu am fost adus degeaba. Cred că ne putem bate atât pentru Cupa României cât și pentru campionat”, a încheiat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT
  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.40 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT