Fotbal intern

Dan Nistor rămâne căpitan la Dinamo! Fanii l-au înjurat şi pe el

24.09.2018 | 12:29
Dan Nistor ramane capitan la Dinamo Fanii lau injurat si pe el
ADVERTISEMENT

Dan Nistor rămâne căpitan la FC Dinamo Bucureşti, după ce Claudiu Niculescu a fost instalat pe banca tehnică a echipei. Florin Bratu a anunţat la finalul partidei cu FC Poli Iaşi că mijlocaşul i-a spus ferm că vrea să meargă la marea rivală, FCSB. După cele întâmplate, noul antrenor al clubului vrea acum să-l resusciteze pe Nistor, însă jucătorul nu a fost scăpat de furia fanilor.

În timp ce “Clau-gol” avea conferinţa de prezentare, conducerea clubului era înjurată de fani, care afişau bannere cu mesaje homofobe. Alexandru David era şi el alături de Niculescu atunci când se auzea limbajul vulgar scandat de suporteri şi a anunţat că ei le vor răspunde acestora prin rezultate. Pe lângă David şi Negoiţă, a fost luat la ţintă şi Dan Nistor, după dezvăluirile făcute de Bratu. Fanii l-au înjurat şi i-au cerut să plece la FCSB, însă jucătorul a preferat să nu stea de vorbă cu dinamoviştii şi le-a replicat simplu “sănătate”.

Claudiu Niculescu vrea ca Dan Nistor să rămână căpitan

“E greu să ne luptăm la titlu în acest an. Dan Nistor rămâne căpitan, voi discuta cu fiecare jucător şi în special cu el, pentru că este unul dintre cei mai buni jucători. Să văd ce simte şi ce s-a întâmpla de fapt. Sunt convins că Nistor va redeveni jucătorul de acum o lună de zile şi va trage din nou echipa după el”, a spus Claudiu Niculescu în cadrul conferinţei de presă.

Dan Nistor rămâne căpitan la Dinamo după venirea lui Niculescu. Jucătorul alături de Alexandru Dandea în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi AFC Hermannstadt, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, sâmbătă 25 august 2018.
Dan Nistor rămâne căpitan la Dinamo după venirea lui Niculescu. Jucătorul alături de Alexandru Dandea în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi AFC Hermannstadt

Claudiu Niculescu îl vrea pe Nistor căpitan şi în acelaşi timp are mari aşteptări de la jucătorul care până să fie ofertat de FCSB avea prestaţii foarte bune în tricoul formaţiei din Ştefan cel Mare.