Fotbal intern

Dan Nistor, răspuns acid la acuzele celor de la Gaz Metan: ”Punctele sunt la noi”

02.03.2020 | 08:00
Dan Nistor raspuns acid la acuzele celor de la Gaz Metan Punctele sunt la noi
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a oferit un răspuns acid la acuzele celor de la Gaz Metan Mediaș, după întâlnirea câștigată de olteni, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului.

Dan Nistor, răspuns acid la acuzele celor de la Gaz Metan: ”Ei n-au luat nimic astăzi”

”Suntem bucuroși că suntem pe primul loc, dar e doar prima etapă. Mai sunt nouă runde foarte grele. Avem forța să ținem ritmul până la final. Sunt bucuros că azi am luat cele trei puncte”, a declarat fostul dinamovist la finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

”În a doua repriză am jucat la rezultat. Nu mă interesează că adversarii spun că am tras de timp din minutul 55 și că am câștigat cu arbitrii. Punctele sunt la noi. Ei n-au luat nimic astăzi”, a fost răspunsul lui Dan Nistor la acuzele celor de la Gaz Metan.

”Mihăilă e un copil de viitor”

Dan Nistor crede că Valentin Mihăilă va prinde un transfer important în vestul Europei: ”Important e că a marcat, mă bucur pentru el. E un copil de viitor și cu siguranță se va transfera la o echipă foarte bună din Europa”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins Gaz Metan Mediaș pe stadionul Ion Oblemenco, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului. În urma aceste victorii, oltenii au trecut provizoriu pe primul loc al clasamentului.

Acuze între oficialii celor două echipe

La finalul întâlnirii din Bănie, antrenorul Corneliu Papură i-a acuzat pe cei de la Gaz Metan Mediaș că au avut o atitudine necorespunzătoare și a declarat că s-au comportat ca niște clovni de la circ.

ADVERTISEMENT

Oaspeții nu au rămas mai prejos și Alexandru Radu, secundul lui Edi Iordănescu, i-a dat replica lui Corneliu Papură în exclusivitate pentru FANATIK, despre care a spus că întrece limita.

Gustavo revine la Craiova

Gustavo Vagenin va reveni la Universitatea CraiovaFANATIK a aflat că mijlocașul de bandă s-a despărțit de chinezii de la Liaoning și va semna cu echipa pentru care a mai evoluat între 2016 și 2018.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, brazilianul nu a jucat niciun meci oficial. Ultima prezență într-o partidă cu miză a fost bifată pe 28 septembrie 2019, când intra pe gazon pentru ultimele 20 de minute ale partidei cu Huanghai, pierdută de echipa sa, scor 1-3.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 3,45 este cota pentru „x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT