Fotbal intern

Dan Nistor, răspuns ironic pentru fostul lui antrenor Dusan Uhrin. „La Dinamo și când era bine, era rău!”

02.05.2020 | 11:18
Dan Nistor raspuns ironic pentru fostul lui antrenor Dusan Uhrin La Dinamo si cand era bine era rau
ADVERTISEMENT

Zilele trecute fostul antrenor al lui Dinamo, cehul Dușan Uhrin, l-a atacat pe Dan Nistor, declarând că jucătorul a stricat deseori liniștea din vestiar, motiv care a și dus la ratarea play-off-ului.

Dan Nistor e convins că Dușan Uhrin caută alibiuri pentru ratarea play-off-ului

Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”

ADVERTISEMENT

Actualul jucător al Craiovei e convins că Dușan Uhrin nu face acum decât să își găsească alibiuri pentru faptul că a ratat obiectivul, calificarea în primele 6 echipe și că e normal să caute un țap ispășitor.

Ironii despre perioada petrecută la Dinamo

„Eu nu am discutat cu tinerii jucători din vestiar, nu am vorbit despre bani cu ei. Eu aveam alte probleme acolo. Trebuie să existe întotdeauna un țap ispășitor, și acela am fost eu. Nu trebuie să ne găsim alibiuri.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, și când era bine, era rău. Trebuia să se întâmple ceva, i-a căzut unghia cuiva… nu și-a găsit unul tricoul, ceva nu era bine”.

Afectat de faptul că se va juca fără spectatori

Transferat în iarnă în Bănie Dan Nistor nu stă se găndească la ce a spus Dușan Uhrin. El este cu gândul numai la reluarea campionatului, care se află de acum în faza de play-off și play-out.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță, când vom începe, se va juca fără spectatori. Asta va fi un dezavantaj pentru noi, pentru că avem cei mai mulți suporteri. E foarte greu când vezi că nu e nimeni în tribune. Nu poți să te concentrezi, e foarte greu.

Se simte deja foarte bine la Craiova

Mă simt foarte bine aici, la Craiova, nici nu mă așteptam să fiu așa bine primit. Acum mi se spune El Chapo aici, ca să vă spun asta în premieră.

ADVERTISEMENT

Mâine mă întorc la Rucăr, dar apoi sper să mă mai duc tocmai la iarnă. Cel mai important e ca sezonul să reînceapa cât mai repede și să dăm drumul la treabă. Oricum, se va juca fără spectatori”.

ADVERTISEMENT