Fotbal intern

Dan Nistor, răspuns tăios pentru Duckadam: „Are dreptate, nu am cum să fiu vreodată titular la FCSB, pentru că nu voi juca niciodată acolo!”. VIDEO

03.10.2019 | 14:43
Dan Nistor raspuns taios pentru Duckadam Are dreptate nu am cum sa fiu vreodata titular la FCSB pentru ca nu voi juca niciodata acolo VIDEO
ADVERTISEMENT

Filip Mrzjlak și Dan Nistor au vorbit înaintea derby-ului cu FCSB și speră să obțină o victorie în memoria lui Cătălin Hâldan, care împlinește 19 ani de când a trecut în neființă, chiar în ziua meciului. Ambii speră ca stadionul să fie plin și să facă uitat începutul mai slab de sezon pe care l-au avut.

Dan Nistor, răspuns tăios pentru Duckadam

Dan Nistor a vorbit înaintea derby-ului cu FCSB de situația de la echipă, dar i-a dat și un răspuns tăios lui Helumth Duckadam:„Sper ca până la ora meciului să fie stadionul plin. Este cel mai important meci al anului, atât pentru noi cât și pentru fani mai ales că se împlinesc 19 ani de la dispariția lui Cătălin Hâldan și asta trebuie să ne motiveze foarte mult. Când mister va vedea ce atmosferă va fi în tribună nu va mai sta relaxat”.

ADVERTISEMENT

„Nu am niciun mesaj pentru Helmuth Duckadam, dar are dreptate. Eu nu o să pot să joc în primul 11 al FCSB-ului, pentru că eu nu voi merge niciodată acolo. Mai sunt multe etape, nu contează atât de mult locurile din campionat, dar vreau să câștigăm. Cu Pintilii nu am vorbit și nu voi vorbi înainte de derby. Sunt bucuros că nu va juca. Sunt convins că nu va renunța la cariera sa de fotbalist. Suntem mai uniți decât cei de la FCSB și avem un atuu pe care multe echipe nu îl au: suporterii. Am auzit că s-au vândut în jur de 1.500 de bilete. Nu vom merge la mormânt înainte de meci pentru că noi vom sta în cantonament, dar va merge galeria”, a mai spus Dan Nistor.

  • 31 de ani a împlinit Dan Nistor pe 6 mai

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 3. Oktober 2019

Filip Mrzjlak, Dan Nistor și Ante Puljic
Filip Mrzjlak, Dan Nistor și Ante Puljic

Filip Mrzjlak vrea să câștige derby-ul cu FCSB în memoria lui Cătălin Hâldan

Filip Mrzjlak a vândut bilete pentru derby-ul cu FCSB și vrea să obțină o victorie în memoria lui Cătălin Hâldan: Este frumos când vezi că vine așa multă lume. Suporterii ne-au urat baftă și să câștigăm cu FCSB. Este frumos să joc un derby în România, sper ca presiunea mare acumulată să nu-i dezamăgească pe fani, în rest eu mă simt pregătit. De fiecare dată când jucăm cu FCSB stadionul este plin și fanii sunt alături de noi, indiferent de locul pe care îl ocupăm și noi și ei în clasament, lucrurile nu vor mai sta la fel în viitor”.

ADVERTISEMENT

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 3. Oktober 2019

Filip Mrzjlak
Filip Mrzjlak

„Îi știu pe jucătorii FCSB-ului, dar mă concentrez pe jocul meu. Mă simt foarte bine și sper să-mi ajut echipa să câștige, în memoria lui Cătălin Hâldan. Sper să vină cât mai multă lume și să-i convingem pe suporteri că merităm să fim susținuți în continuare de ei”, a mai spus mijlocașul croat.

  • 26 de ani a împlinit Filip Mrzjlak pe 16 aprilie