Fotbal intern

Dan Nistor recunoaşte discuţia cu Florin Bratu: “Au mai fost şi alţii care au vrut să plece”

29.09.2018 | 12:07
Dan Nistor recunoaste discutia cu Florin Bratu Au mai fost si altii care au vrut sa plece

Dan Nistor recunoaşte că a avut o discuţie cu Florin Bratu privind o eventuală plecare a sa la FCSB şi spune, în apărarea sa, că nu este singurul jucător de la FC Dinamo Bucureşti care a mers la conducere pentru a cere să plece.

Florin Bratu anunţa la finalul ultimului său meci pe banca lui Dinamo că Dan Nistor a venit la el şi l-a anunţat că vrea să plece la FCSB. Supărat pe evoluţia “decarului” după ce a picat transferul la FCSB, tehnicianul a pus eşecul său pe seama jucătorului: “De când Dan Nistor a avut propunerea de la FCSB s-a stricat toată atmosfera. Atunci s-a destabilizat totul. Nu s-a mai mobilizat. Mi-a spus că vrea să plece la FSCB, că este o oportunitate. Îmi spunea că va primi 100.000 la semnătură şi 15.000 salariu. Vorbeşte cu tinerii din echipă şi a distrus munca mea. Ce să mai înţeleagă şi jucătorii tineri. Îmi cer scuze că le-am ignorat mesajul lui Contra şi Mutu. Mi-au spus că va distruge echipa. Nu ştiu ce viitor mai are la echipă. Am încercat să nu-i dau prea multe sarcini. Greşeşte foarte mult. Cum să spună căpitanul lui Dinamo că vrea la FCSB. I-a tocat pe cei mici. Şi-a bătut joc de munca mea”, spunea Florin Bratu.

Dan Nistor recunoaşte discuţia cu Florin Bratu despre plecare

“Dacă voiam să plec la Steaua, mergeam la Steaua! Au fost şi alţi jucători care au mers la club şi au zis că nu mai vor să joace. Un exemplu care-mi vine în minte este Palic. A mers la club şi a zis că vrea să plece”, a declarat Nistor la Pro X.

Dan Nistor recunoaşte discuţia cu Florin Bratu. Dan Nistor şi Ovidiu Popescu în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică, 29 iulie 2018
Dan Nistor recunoaşte discuţia cu Florin Bratu. Dan Nistor şi Ovidiu Popescu în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti

Antun Palic a plecat de la FC Dinamo Bucureşti în această vară, după ce semnase cu formaţia din Ştefan cel Mare în luna februarie a acestui an. Croatul s-a transferat la Şeriff Tiraspol, din Republica Moldova, cu care a semnat până în vara anului viitor.

Citeşte şi:

Tags: