Fotbal intern

Dan Nistor se află în autoizolare la Rucăr! Programul mijlocașului Craiovei. Video

22.04.2020 | 11:11
Dan Nistor se afla in autoizolare la Rucar Programul mijlocasului Craiovei Video
ADVERTISEMENT

Dan Nistor se află în autoizolare la Rucăr și a dezvăluit pentru site-ul Federației Române de Ftobal programul pe care îl are zilnic, alături de familia sa.

Programul lui Dan Nistor din timpul autoizolării

Dan Nistor, mijlocașul Universității Craiova, a dezvăluit care este programul său din timpul autoizolării: „Ne trezim pe la 08:00, destul de dimineață, dar e nevoie de timp pentru o rundă de joacă și înainte de micul dejun!

ADVERTISEMENT

La 11:00 e antrenamentul online cu echipa, apoi prânzul și o oră de odihnă alături de Matteo, el e șeful familiei!”.

„Apoi începem joaca în forță, avem curte mare și aer curat! Udăm gazonul împreună, îi fac toate poftele și ne distrăm non-stop!

ADVERTISEMENT

La cină, eu mănânc doar o salată, el are meniul său special. Iar seara, până adormim, program de îmbrățișări!”, a mai spus Dan Nistor.

Dan Nistor îl vrea cu orice preț pe Deian Sorescu la Craiova

Dan Nistor a mărturisit că ar face orice pentru a-l aduce pe Deian Sorescu de la Dinamo la Craiova, inclusiv să ofere 50.000 de euro pentru mijlocașul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău pentru Dinamo, dar nu vreau să răscolesc trecutul. Am fost rănit în orgoliu că am fost vândut pe o sumă modică și eu n-am știut nimic. Dinamo nu va intra în faliment, sunt oameni care pot salva clubul”.

„E păcat să-ți bați de joc de o legendă ca Ionel Dănciulescu, un om deosebit. E foarte afectat și suferă. E necăjit. Cine e Dănciulescu? A jucat și el vreo 500 de meciuri în Liga 1”, a declarat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

„Va trece această perioadă urâtă. Mă antrenez normal aici, la Rucăr, acasă. Am stadionul de aici la dispoziție, la un minut de mers. Mă așteptam la multe critici și jigniri după transferul la Craiova. Am fost emoționat la primul meci în Bănie, dar doar la încălzire.

Cert e că Universitatea Craiova și CFR Cluj își doresc performanță. E o mare diferență între domnul Rotaru și domnul Negoiță. La câteva zile vorbim, dar vine și stă de vorbă cu jucătorii, ne asigură toate condițiile. E ca un al doilea tată pentru mine”, a mai spus Dan Nistor.

ADVERTISEMENT