Nistor, semnal de alarmă: "N-am făcut niciun transfer. Ne va fi greu"

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai lui Dinamo, Dan Nistor, a simţit nevoia să ia atitudine, după ce a văzut că Dinamo nu a transferat încă niciun jucător în pauza de vară. Mijlocaşul "alb-roşilor" trage tare în cantonamentul din Slovenia, dar e convins că acest lucru nu-i va ajuta prea mult pe "câini" în noul sezon, pentru a lupta cu echipe precum Steaua sau CFR Cluj, care s-au întărit considerabil.

"Suntem din ce în ce mai puţini. Sperăm ca în viitorul apropiat să mai vină jucători, avem mare nevoie. Au plecat jucători importanţi. Trebuie să vină alţii măcar de aceeaşi valoare.

Toate echipele din Liga 1 s-au întărit, noi, din păcate, n-am făcut niciun transfer. Ne va fi foarte greu dacă începem campionatul în această postură, cu mulţi tineri de la echipa a doua", a spus Dan Nistor pentru Dolce Sport.

Iată programul meciurilor amicale ale dinamoviştilor în cantonamentul din Slovenia:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

21 iunie: DINAMO vs NK Osijek (Croaţia, locul 4)
24 iunie: DINAMO vs NK Lokomotiva Zagreb (Croaţia, locul 5)
28 iunie: DINAMO vs NK Maribor (Slovenia, locul 1)
2 iulie: DINAMO vs NK Domžale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: DINAMO vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933