Fotbal intern

Dan Nistor, show pe imnul Universității Craiova! Imagini de colecție din cantonamentul oltenilor. VIDEO

19.01.2020 | 10:30
Dan Nistor show pe imnul Universitatii Craiova Imagini de colectie din cantonamentul oltenilor VIDEO
ADVERTISEMENT

Noul jucător al echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a făcut show pe imnul clubului în cantonamentul din Antalya.

Dan Nistor, show pe imnul Universității Craiova

Aflați la masă în stagiul de pregătire din Turcia, jucătorii și staful Universității Craiova au fost surprinși în momentul în care în boxe s-a auzit imnul clubului, iar Dan Nistor a dat startul show-ului.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul adus de la Dinamo București în această iarnă a cântat și a dansat pe imnul oltenilor, alături de noii săi coechipieri. Alături de noul star din Bănie, în capul mesei, s-au aflat antrenorul Corneliu Papură și președintele Sorin Cârțu.

Jucătorii cântă imnul

? Aici este Știința Craiova!#Antalya2020 #JurnalDeCantonament #LeiiSubPregatire

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, January 18, 2020

Craiova, a doua înfrângere în Antalya

Fotbaliștii Universității Craiova s-au arătat extrem de entuziasmați la auzul imnului, iar unul dintre oamenii din delegație s-a suit la un moment dat pe o masă spre bucuria fundașului Tiago Ferreira.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut partida amicală împotriva polonezilor de la Pogon Szczecin, scor 1-3. Unicul gol al oltenilor a fost marcat de Alexandru Cicâldău din lovitură de la 11 metri în minutul 33.

Rotaru l-a confirmat pe Papură

Tehnicianul Corneliu Papură spune că s-a obişnuit cu presiunea extrem de puternică din Bănie şi cu faptul că suporterii sunt nemulţumiţi de alegerea sa ca tehnician în locul demisionarului Victor Piţurcă.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, l-a confirmat pe Corneliu Papură în funcția de antrenor principal al echipei pentru a doua parte a campionatului. Chiar dacă s-au vehiculat mai multe nume pentru a-l înlocui pe demisionarul Victor Pițurcă, patronul “Ştiinţei” îi dă credit lui Papură.

Fanii olteni îl vor pe Șumudică

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, pune presiune pe noul antrenor Corneliu Papură și cere câștigarea eventului. Legenda Băniei consideră că la ce lot are la dispoziție, tehnicianul nu ar mai trebui să piardă vreun joc.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a unui grup de fani ai Universității Craiova, unul dintre membri a venit cu o  metodă inedită prin care să-l aducă pe Marius Șumudică în Bănie. O cotizație de 50 de lei de persoană pentru a plăti clauza de reziliere a contractului antrenorului cu Gaziantep.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.75 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: