Fotbal intern

Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo! Detaliile înţelegerii

27.09.2018 | 18:52
Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Jucătorul în meciul de fotbal dintre Dacia Unirea Braila şi Dinamo Bucureşti din şaisprezecimile de finala a Cupei României

Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo, iar mutarea a fost anunţată de site-ul oficial al clubului. Mijocaşul rămâne în Ştefan cel Mare pentru încă trei ani de zile.

“Dan Nistor la Dinamo până în 2021. FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, că fotbalistul Dan Nistor a semnat în această după-amiază un nou contract cu clubul din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2021.

Dan Nistor rămâne la Dinamo până în 2021

Căpitanul roș-albilor a marcat 3 goluri în 10 partide disputate în acest sezon competițional și a adunat 64 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile.  FC Dinamo București îi mulțumește pe această cale agentului jucătorului, Lucian Marinescu, pentru susținerea demonstrată încă o dată față de clubul din Ștefan cel Mare”, se arată pe site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare.

“Clubul mi-a arătat respect”

Dan Nistor a vorbit după ce a semnat un nou contract cu FC Dinamo Bucureşti despre planul pe care îl are la club pe viitor: “Am semnat prelungirea contractului cu Dinamo. Sunt foarte fericit că am rămas aici. Am ales cu sufletul, chiar dacă anumiți fani m-au contestat. Îi înțeleg, dar îi rog pe viitor să se uite la faptele noastre, ale jucătorilor de la Dinamo, și nu la declarațiile pe care le dau oamenii care sunt la cluburile rivale și vor să destabilizeze echipa.

Nu aș vrea să detaliez sumele din noul contract, dar pot spune că managementul clubului mi-a arătat respect sută la sută. Le mulțumesc, iar acum că toate s-au liniștit, e timpul să trecem la treabă și să le arătăm tuturor că suntem Dinamo”, a declarat Dan Nistor pentru GSP.

Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Dan Nistor în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 14 septembrie 2018.
Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Dan Nistor în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu

Citeşte şi:

  • Dan Nistor e făcut praf de Şumudică: “E jenant! Tu chiar nu ai nicio vină?”
  • Dan Nistor după ce a fost huiduit de fani: “Înainte mă sunau să-mi dea bani, acum mă înjură”
  • Dan Nistor le răspunde suporterilor lui Dinamo! ”Gata cu FCSB, gata cu Steaua”
Tags: