Fotbal intern

Dan Nistor şi Daniel Popa au salvat un ultras din mâinile forţelor de ordine! Fanul îşi dorea o fotografie alături de căpitan! VIDEO EXCLUSIV

Dan Nistor si Daniel Popa au salvat un ultras din mainile fortelor de ordine Fanul isi dorea o fotografie alaturi de capitan VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Finalul meciului FCSB – Dinamo 1-1 a adus un moment inedit, în care Dan Nistor şi Daniel Popa au fost protagoniştii principali. Cei doi fotbalişti al lui Dusan Uhrin au salvat un ultras din PCH (Peluza Cătălin Hîldan), care intrase pe teren după finalul derby-ului jucat pe Arena Naţională. Toate imaginile au fost filmate de reporterii FANATIK aflaţi la meci.

Dan Nistor şi Daniel Popa, salvatorii unui ultras care îşi dorea un selfie

După finalul meciului FCSB – Dinamo 1-1, jucătorii lui Dusan Uhrin au venit în faţa ultraşilor din PCH, aşa cum obişnuiesc după fiecare meci. “Cânii” au scandat numele lui Cătălin Hîldan, dar şi-au înjurat şi marii rivali, totul spre deliciul suporterilor dinamovişti. După aceste momente, un fan al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a sărit din tribune şi s-a îndreptat spre Dan Nistor, dorind să-şi facă un selfie cu fotbalistul care poartă banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

Stewarzii au intrat rapid pe gazon şi au vrut să-l scoată cu forţa de pe teren, însă Dan Nistor s-a implicat şi le-a transmis acestora să-l lase în pace pe suporter. După ce fanul a obţinut preţioasa fotografie, iar jucătorii se îndreptau spre cabine, forţele de ordine l-au flancat pe tânăr, moment în care fanii din PCH au început să huiduie. Dan Nistor şi Daniel Popa, împreună cu ceilalţi jucători, s-au îndreptat spre stewarzi pentru a doua oară şi au reuşit să-l facă scăpat pe fanul dinamovist.

Incidente grave la finalul derby-ului. Bătaie între fanii lui Dinamo şi forţele de ordine

La scurt timp după ce Dan Nistor şi Daniel Popa l-au salvat pe ultrasul dinamovist, fanii “câinilor” s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. Totul a pornit după ce mai mulţi suporteri au mers cu un baner la mijlocul terenului, iar fanii FCSB-ului au vrut să le aplice o corecţie. Luptele au degenerat, iar jandarmii au intervenit pentru a restabili linişte, moment în care mai mulţi ultraşi au fost luaţi la bătaie.

ADVERTISEMENT

“Și suporterii echipei gazde au dat cu bricheta, am aruncat-o înapoi, nu a fost nicio problemă. Așa e în fotbal, în derby, mai aruncă unul câte o brichetă, trebuie să fim bărbați. Nu au intrat să dea cu pumnul sau cu picioarele”, a comentat Dan Nistor la finalul meciului FCSB – Dinamo 1-1.