Fotbal intern

Dan Nistor e „scârbit” de stadionul Dinamo: „E cel mai urât din Liga 1. Vestiarele sunt vai de mama lor”

22.04.2019 | 23:45
Dan Nistor vrea un nou stadion pentru Dinamo

Dinamo București a reușit să câștige meciul cu FC Botoșani, scor 1-0, după un gol înscris de Mamatou N’Diaye. Partida a fost una cu o audiență destul de scăzută, cu numai 1.200 de spectatori. Cei prezenți au cerut ca Dinamo să aibă un nou stadion, iar și jucătorii au avut aceeași cerere. Mai mult, căpitanul „câinilor”, Dan Nistor, a avut cuvinte destul de dure la adresa bătrânului stadion din Ștefan cel Mare.

Dan Nistor vrea urgent un stadion nou la Dinamo

Dan Nistor este fericit că Dinamo se va muta sezonul viitor pe Arena Națională: „Ne dorim ca pentru anul viitor să construim o echipă. Am început să nu mai primim gol. Nu am nicio emoție, mai ales că a venit și nea Mircea la echipă. Ne vom muta și pe Arena Națională, fanii vor veni în număr mare și va fi acel Dinamo pecare îl vrea toată lumea. Cu mutarea pe Arena Națională își vor da și jucătorii noi seama ce înseamnă Dinamo!”

Nistor este de părere că Stadionul Dinamo este învechit: „Avem cel mai urât stadion. Cred că și dumneavoastră vă e scârbă, să zic așa, să veniți aici. Uitați ce vestiare sunt, din anii ’80, vai de mama lor. Când se va construi un nou stadion, se va crea o nouă emulație și vor veni mai mulți oameni.”

Dan Nistor vrea un nou stadion pentru Dinamo
Dan Nistor vrea un nou stadion pentru Dinamo

Dan Nistor vrea primul loc în play-out-ul Ligii 1 Betano

Căpitanul lui Dinamo a anunțat că obiectivul echipei sale este primul loc în play-out: „Ne dorim să intrăm de Paște pe primul loc în play-out. E important să terminăm pe primul loc, pentru viitor, pentru anul trecut. Noi deocamdată nu avem o istorie în istoria lui Dinamo. Dar sperăm să ne redresăm. Cred că nu vom mai merge în play-out. Ar fi prea mult trei ani la rând”, a spus Nistor, la Digi Sport Tv.