Fotbal intern

De ce Denis Alibec nu dă randament. “Îi lipseşte o fată lângă el!”

21.12.2018 | 16:43
De ce Denis Alibec nu da randament Ii lipseste o fata langa el

Dan Nistor ştie de ce Denis Alibec nu dă randament de la revenirea la Astra Giurgiu. După ce nu a reuşit să se impună la FCSB, atacantul în vârstă de 27 de ani s-a întors la gruparea finanţată de Ioan Niculae, dar nu a rupt gura târgului. Internaţionalul român a jucat în 11 meciuri, a înscris un gol şi a oferit două pase decisive, dar e mult sub aşteptările oamenilor din fotbalul românesc.

Dan Nistor crede că ştie motivul pentru care Denis Alibec nu poate să joace la un nivel ridicat. Mai mult, căpitanul grupării din “Ştefan cel Mare” l-a sfătuit pe atacantul Astrei Giurgiu să nu mai protesteze ori de câte ori arbitrul ia o decizie împotriva lui.

Dan Nistor ştie de ce Denis Alibec nu dă randament la Astra Giurgiu

Mie îmi place foarte mult. Chiar nu înţeleg de ce nu s-a impus la FCSB, nu îmi explic, pentru că este unb fotbalist foarte bun. Am fost şi coleg cu el la echipa naţională, în perioada în care Victor Piţurcă era selecţioner, aşa că îl ştiu bine. Are o calitate extraordinară, de aceea nu înţeleg de ce nu se impune.

Are acele gesturi cu mâinile, când nu-i iese nimic. L-aș sfătui să renunțe la acele proteste, să nu mai ridice mâinile, să nu mai fie copil rebel. Dimpotrivă, să fie mai responsabil. Probabil, îi lipsește o fată lângă el! Eu cred că este important să ai pe cineva lângă tine în momentele grele. Mă refer la o relație serioasă”, a spus Dan Nistor, conform Digi Sport.

Denis Alibec, supărat în meciul Astra Giurgiu - U Craiova
Denis Alibec, supărat în meciul Astra Giurgiu – U Craiova

Denis Alibec a revenit la Astra Giurgiu în perioada de mercato din vară, după ce Ioan Niculae a decis să îi plătească lui Gigi Becali 1.3000.000 de euro. Atacantul cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro are un contract valabil până în 2021 cu fosta campioană a României.

  • 11 meciuri, 1 gol şi două pase decisive are Denis Alibec la Astra Giurgiu