Fotbal intern

Dan Nistor, supărat pe CFR Cluj: „Meritam și eu o mânecă de tricou de campion”

23.05.2018 | 23:18
Dan Nistor suparat pe CFR Cluj Meritam si eu o maneca de tricou de campion

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană a Ligii 1, în sezonul 2018/2019, iar Dan Nistor a pus umărul la victoria clujenilor în prima parte a campionatului.

Nistor a fost însă vândut înapoi la Dinamo, în pauza de iarnă, iar fostul căpitan al Pandurilor se arată dezamăgit că nu a primit nici măcar un telefon din partea formației campioane: „De la CFR nu a venit niciun tricou de campion, niciun telefon, nimic. Am plecat de la CFR de pe primul loc, am jucat 21 de meciuri pentru ei, meritam și eu măcar o mânecă de la tricou. Dar asta este, nu s-a putut” , a spus Dan Nistor, la sfârșitul partidei câștigate de Dinamo cu FC Voluntari.

Dan Nistor, de la campion cu CFR la veteran printre tinerii lui Dinamo

Cu toate acestea, Dan Nistor s-a arătat mulțumit de faptul că poate ajuta numeroși tineri din angrenajul lui Dinamo să se dezvolte: „M-am bucurat foarte mult că cei mici vin din urmă. Mă bucur că pot să îi ajut. Sper să învețe ceva de la mine și sper ca pe viitor să joace în continuare. Mulți dintre ei au valoare de Liga 1. Eu zic că 4 5 jucători cu experiență și 3 4 tineri am putea face o echipă competitivă.”

Unul dintre tinerii ajutați de prezența lui Nistor este Ricardo Grigore, fundașul care chiar a și reușit să înscrie un gol în meciul în compania ilfovenilor: „Le mulțumesc familiei și prietenei mele care m-au susținut. Am dat și gol și sper să o țin tot așa și să nu dezamăgesc. Am progresat de la meci la meci. În weekend joc la juniori, abia aștept. E mai bine așa, că venim de la echipa mare. Abia aștept meciul cu cei de la FCSB, sper să îi batem, nu am pierdut nicio finală la juniori. Jucătorii veterani ne susțin, Dan Nistor, Mahlangu, Penedo. Și ei au fost tineri și știu cum e să fii între veterani” , a spus Grigore.