Sport

Dan Nistor și-a stabilit obiectivele pentru 2022. ”Trebuie să strângem din dinți. E foame mare la Craiova”. Video

Dan Nistor a împlinit doi ani de când a semnat cu U Craiova. Aniversarea a petrecut-o în cantonament, alături de coechipieri. Fotbalistul și-a trasat obiectivele pentru noul an și le-a făcut fanilor o promisiune.
06.01.2022 | 15:45
Dan Nistor sia stabilit obiectivele pentru 2022 Trebuie sa strangem din dinti E foame mare la Craiova Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pregătește partea a doua a sezonului în Turcia unde efectuează un stagiu de pregătire centralizată. Veteranul Dan Nistor a ”sărbătorit” în Antalya cei doi ani de când a semnat cu gruparea olteană.

Fotbalistul a declarat că se simte împlinit la Universitatea Craiova, dar nu se mulțumește cu cele două trofee pe care le-a cucerit în alb și albastru.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor: ”Am dat o oarecare încredere colegilor mei”

Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova pe 5 ianuarie 2020 așa cu FANATIK dezvăluia în exclusivitate la vremea respectivă.

A semnat pe trei ani (până în 2023) și a devenit om de bază în trupa olteană. Are deja peste 70 de meciuri și 11 goluri numai în Casa Pariurilor Liga 1, pentru U Craiova.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a acordat un interviu pentru site-ul oficial al alb-albaștrilor și a dezvăluit care sunt obiectivele personale pentru noul an și le-a făcut o promisiune fanilor.

”Mă bucur că am ajuns la acest club. A fost o perioadă destul de bună pentru mine, am câștigat două trofee cu Universitatea Craiova, singurele trofee din cariera mea.

ADVERTISEMENT

Cel mai frumos moment a fost acea finală de Cupă cu Astra (în luna mai a anului trecut – n.r.), gol marcat de mine, care a relansat partida. Am dat o oarecare încredere colegilor mei și cred că din acel moment s-a produs declicul de care aveam nevoie în acea finală (câștigată de U Craiova cu 3-2 – n.r.).

Îmi doresc să urcăm în clasament, pentru că locul nostru nu este aici. Mi-aș dori să le ofer fanilor un trofeu în acest an, merită acest lucru. Este o foame destul de mare la Craiova pentru trofee. O să le ofer și o ceapă (Dan Nistor este poreclict ’Ceapă‘ – n.r.), dar mai mult mi-aș dori să le ofer un trofeu”, a spus Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor simte că Universitatea Craiova este pe drumul cel bun

Mijlocașul de 33 de ani a mărturisit că se simte foarte bine din punct de vedere fizic și că alături de coechipieri vor face o figură frumoasă în partea a doua a sezonului.

U Craiova a încheiat anul cu o serie de șapte meciuri fără victorie, dar Nistor știe ce trebuie să facă pentru revirimentul echipei pe care o reprezintă.

”Trebuie să strângem din dinți și trebuie să fim mai atenți la finalizare, pentru că am ratat foarte multe ocazii în tur, cu foarte mare ușurință. Cred că suntem pe drumul cel bun”, a mai spus Nistor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,30 este cota pentru ”X rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: