Fotbal intern

Dan Nistor vrea să-l aducă pe Deian Sorescu la U Craiova: “Plătesc eu banii să-l iau de la Dinamo”

18.04.2020 | 19:43
Dan Nistor vrea sal aduca pe Deian Sorescu la U Craiova Platesc eu banii sal iau de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Dan Nistor vrea cu orice preț să-l aducă pe Deian Sorescu, fostul său coleg de la Dinamo, la Craiova și oferă 50.000 de euro pentru mijlocașul „câinilor”.

Dan Nistor îl vrea cu orice preț pe Deian Sorescu la Craiova

Dan Nistor a mărturisit că ar face orice pentru a-l aduce pe Deian Sorescu de la Dinamo la Craiova, inclusiv să ofere 50.000 de euro pentru mijlocașul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Plătesc eu 50.000 de euro şi îl aduc alături de mine la Craiova”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo la TV ProX.

  • 725.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani a împlinit Deian Sorescu pe 29 august
ADVERTISEMENT

Critici pentru conducerea lui Dinamo

Dan Nistor a criticat conducerea lui Dinamo pentru felul în care au gestionat situația de la club: „Îmi pare rău pentru Dinamo, dar nu vreau să răscolesc trecutul. Am fost rănit în orgoliu că am fost vândut pe o sumă modică și eu n-am știut nimic. Dinamo nu va intra în faliment, sunt oameni care pot salva clubul”.

„E păcat să-ți bați de joc de o legendă ca Ionel Dănciulescu, un om deosebit. E foarte afectat și suferă. E necăjit. Cine e Dănciulescu? A jucat și el vreo 500 de meciuri în Liga 1”, a declarat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

„Va trece această perioadă urâtă. Mă antrenez normal aici, la Rucăr, acasă. Am stadionul de aici la dispoziție, la un minut de mers. Mă așteptam la multe critici și jigniri după transferul la Craiova. Am fost emoționat la primul meci în Bănie, dar doar la încălzire.

Cert e că Universitatea Craiova și CFR Cluj își doresc performanță. E o mare diferență între domnul Rotaru și domnul Negoiță. La câteva zile vorbim, dar vine și stă de vorbă cu jucătorii, ne asigură toate condițiile. E ca un al doilea tată pentru mine”, a mai spus Dan Nistor.

ADVERTISEMENT