Fotbal intern

Prima reacție a lui Nistor după ce FANATIK a dezvăluit că are două oferte: “Plec dacă nu mai e nevoie de mine!” VIDEO

30.10.2019 | 23:06
Prima reactie a lui Nistor dupa ce FANATIK a dezvaluit ca are doua oferte Plec daca nu mai e nevoie de mine VIDEO
ADVERTISEMENT

Situația a devenit din nou foarte tensionată la Dinamo după ce patronul Ionuț Negoiță a declarat că va mai susține încă o lună echipa, iar dacă în acest interval nu se va mai găsi niciun acționar care să preia pachetul majoritar, situația de la club ar putea deveni “periculoasă”. În condițiile în care viitorul echipei este incert, jucătorii cheie ar putea părăsi echipa în iarnă. FANATIK a aflat că Dan Nistor, căpitanul echipei, vrea să plece de la Dinamo în intersezon.


UPDATE, ora 23:07. FANATIK a dezvăluit că Dan Nistor are oferte din Golf și Kazahstan, iar la finalul meciului de Cupa României de la Suceava, căpitanul lui Dinamo a avut o declarație ciudată:

ADVERTISEMENT

“Important e că echipa merge bine, câștigă, iar noi ne facem treaba pe teren. De la iarnă vom vedea ce va fi. Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo. Dacă dânșii nu vor mai avea nevoie de mine, cu siguranță voi pleca! Dar eu cred că vor avea nevoie”, a declarat Nistor la finalul confruntării.

VEZI VIDEO: 

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 30. Oktober 2019


Dan Nistor vrea să plece gratis de la Dinamo! Are oferte din Golf și Kazahstan

Din informațiile noastre, Dan Nistor vrea să plece gratis în străinătate. Oficialii clubului nu se opun plecării lui Nistor, însă vor să încaseze o sumă de bani în schimbul celui mai în formă mijlocaș din Casa Pariurilor Liga 1. Căpitanul se află într-o formă de zile mari, fiind decisiv în seria de rezultate pozitive obținute de echipa lui Dusan Uhrin în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dan Nistor are oferte din zona Golfului, dar și din Kazahstan, mult mai bănoase decât ceea ce primește în acest moment la Dinamo. Căpitanul “câinilor” încasează 13.000 de euro pe lună plus bonusuri în acest moment, însă în cazul în care ar prinde o mutare în Golf, salariul său ar putea fi de câteva ori mai mare.

Dan Nistor vrea să plece gratis de la Dinamo! Are oferte din Golf și Kazahstan. EXCLUSIV
Dan Nistor vrea să plece gratis de la Dinamo! Are oferte din Golf și Kazahstan. FOTO: Dan Nistor in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti,

Nistor: “Mi-aș dori foarte mult să vină Ionuț Negoiță la echipă, mi-e foarte dor de dânsul, n-a mai venit de mult timp”

De altfel, Dan Nistor și-a exprimat nemulțumirea chiar după ultimul meci, câștigat de Dinamo în fața Viitorului cu 3-2: ”Nu ne-am gândit la restanțele financiare. Sincer, mi-aș dori foarte mult să vină Ionuț Negoiță la echipă, mi-e foarte dor de dânsul, n-a mai venit de mult timp. Îi fac o invitație pe această cale. Am auzit că și-a făcut implant, probabil nu o să-l mai recunoaștem”, a spus Nistor.

ADVERTISEMENT

Având în vedere dificultățile financiare cu care se confruntă clubul, FANATIK a aflat că în iarnă oficialii dinamoviști se pregătesc să mai vândă alți doi sau trei jucători. Ionuț Negoiță a declarat la conferința de presă că va da pachetul majoritar al clubului pe 1 leu: „Decizia mea a fost și este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu! Totuși, cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scandente. Nu se pune problema să dau clubul cuiva care nu are acești bani. Aceasta este decizia mea. Este decizia mea și sunt destul de flexibil și cooperant pentru a da clubul cuiva. Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro. Doar o parte din ele sunt scandente. 51% din acțiuni înseamnă un leu. Dacă cineva vrea toate acțiunile, trebuie să plătească un milion de euro!”.  

Dan Nistor vrea să plece gratis de la Dinamo! Are oferte din Golf și Kazahstan. EXCLUSIV
Dan Nistor vrea să plece gratis de la Dinamo! Are oferte din Golf și Kazahstan. EXCLUSIV
  • 2013 este anul în care Negoiță a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo
  • 1 trofeu a câștigat Dinamo în era Negoiță (Cupa Ligii în 2016)
ADVERTISEMENT