Life

Dan Pavel, prezentatorul Survivor România, dezvăluiri neașteptate despre show-ul fenomen. Ce a făcut de dragul concurenților

Dan Pavel, prezentatorul Survivor România a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre show-ul fenomen care s-a încheiat pe 10 iulie 2021.
15.07.2021 | 16:31
Dan Pavel prezentatorul Survivor Romania dezvaluiri neasteptate despre showul fenomen Ce a facut de dragul concurentilor
ADVERTISEMENT

Dan Pavel, prezentatorul Survivor România, a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană și ce a reprezentat acest show pentru el.

Domnul Dan, cum i-au spus toți concurenții, a mărturisit că a făcut un lucru pe care cei de acasă nu îl știu pentru a se solidariza cu cei 41 de competitori.

ADVERTISEMENT

Ca să intre mai bine în lumea lor și să înțeleagă foarte bine prin ce trec aceștia în reality, a renunțat și el la mâncare. Și-a redus porțiile ca să fie un exemplu pentru concurenți și să înțeleagă perfect prin ce treceau aceștia.

Dan Pavel, prezentatorul Survivor România: „Am încercat în permanență să fiu alături de concurenți”

„Am mâncat aproape ca și ei, în sensul că porțiile s-au redus. Am încercat în permanență să fiu alături de ei. Am făcut asta în limita epuizării, ca să înțeleg”, a declarat Dan Pavel la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Survivor România a mai spus că efortul care s-a depus pentru ca această emisiune să fie posibilă a fost unul uriaș. Pavel a mulțumit fanilor care s-au uitat la emisiune și echipei care a muncit non-stop pentru ca totul să iasă bine.

„E o echipă de mega profesioniști. Să controlezi lumina, sunetele. Ziceam, ok, hai că sunt și ăștia pregătiți. Și venea ploaiaa. Au fost o sumedenie de lucruri. De pe canapea s-a văzut într-un anume fel.  Nu am reproșat nimic, asta au văzut oamenii”, a mai spus Dan Pavel.

ADVERTISEMENT

„Supraviețuim în toate interacțiunile noastre sociale”

Prezentatorul Survivor România a mai spus că nu a apucat să facă mare lucru de când s-a întors în țară. Nu a reușit deocamdată nici să o vadă pe iubita lui, care se află la Viena, însă reîntâlnirea cu ea va aveaa loc în curând.

Dan Pavel a spus și ce a învățat în urma experienței trăite în Republica Dominicană.

„Am aflat că supraviețuim în toate interacțiunile noastre sociale: la un ghișeu birocratic sau în relațiile de iubire. Suntem capabili să ne rescriem codul de procedură00 umană”, a adăugat Pavel.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de televiziune a mai ținut să precizeze că tot ce s-a întâmplat în emisiune a fost real. Acesta a răspuns și celor care s-au îndoit de anumite lucruri și le-a spus că producția nu a umblat niciodată la voturile publicului.

 

 

ADVERTISEMENT