Dan Petrescu a anunțat ce echipă va antrena în 2019. “Vreau să câștigăm campionatul!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
06/03/2019, 15:41
Dan Petrescu a anunțat ce echipă va antrena în 2019. “Vreau să câștigăm campionatul!” GALERIE FOTO
Dan Petrescu a anunțat ce echipă va antrena în 2019

Dan Petrescu a anunțat că Guizhou Hengfeng este echipa pe care o va antrena în 2019, deși tehnicianul român a fost dorit cu insistență de CFR Cluj după ce Antonio Conceicao a fost demis. FANATIK a dezvăluit care sunt cele trei motive pentru care “Bursucul” nu și-a dorit să revină în Liga 1 Betano,iar acesta a anunțat ce planuri de viitor are.

Dan Petrescu  anunțat că Guizhou Hengfeng este echipa pe care o va antrena în 2019

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă la un eveniment care a avut loc la clubul Guizhou Hengfeng și a dezvăluit că a decis să rămână la echipa din China, chiar dacă aceasta a retrogradat în Liga a 2-a. Mai mult, acesta susține că își dorește să termine pe prima poziție în clasament și să promoveze.

“Voi ramane la Guizhou si in acest an si sper sa promovez echipa. Acum stiu mai multe despre jucatori, am avut si o perioada de pregatire. Situatia noastra este cu siguranta mai buna decat anul trecut. Vreau sa le multumesc guvernatorilor provinciei Guizhou si investitorilor echipei pentru sacrificiile facute. Vreau sa castigam campionatul si sa promovam in prima liga”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă, conformziare.com.

Dan Petrescu în timpul unui antrenament susținut cu Guizhou Hengfeng
Dan Petrescu în timpul unui antrenament susținut cu Guizhou Hengfeng

Câți bani trebuia să plătească Dan Petrescu dacă pleca de la Guzhou Hengfeng

Asiaticii chiar au postat dovada că nu își doreau să renunțe la serviciile lui Dan Petrescu în cursul zilei de 4 martie, atunci când oficialii de la Guizhou Hengfeng au postat fotografiile de grupă făcute în anul 2019 și antrenorul român se afla în prim plan alături de staff-ul său.

Dan Petrescu trebuia să plătească o clauză de reziliere dacă decidea să plece de la Guizhou Hengfeng și să meargă la CFR Cluj. Antrenorul român era nevoit să scoată din buzunar nu mai puțin de 400.000 de euro. Mai mult, “Bursucul” a încercat să îl convingă pe Neluțu Varga să plătească clauza de reziliere, dar afaceristul nici nu a vrut să audă.

Închide ×