Sport

Dan Petrescu a anunțat lista neagră de la CFR Cluj. Ce spune despre ofertele pentru Omrani și Petrila

Dan Petrescu a recunoscut că mai mulți jucători nu vor mai intra în vederile sale pentru acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și i-a anunțat deja să își caute echipe.
04.09.2021 | 19:23
Dan Petrescu a anuntat lista neagra de la CFR Cluj Ce spune despre ofertele pentru Omrani si Petrila
Dan Petrescu a anunțat lista neagră de la CFR Cluj. Ce spune despre ofertele lui Omrani și Petrila
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al lui CFR Cluj a demarat o campania impresionantă de achiziții după venirea în Gruia, însă e pe punctul să renunțe la mai mulți jucători aduși de Marius Șumudică.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Giedrius Arlaukis a plecat de la Cluj, însă mai sunt și alți jucători care sunt pe picior de plecare de la campioana României.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu anunță plecări masive de la CFR Cluj

Campioana României are poate cel mai numeros lot din Casa Pariurilor Liga 1, iar Petrescu deja a început să renunțe la jucători, primul pe listă fiind Meleke, împrumutat la FC Voluntari.

„Bursucul” le-a sugerat mai multor jucători să își caute echipe, iar dacă nu se vor înțelege cu alte echipe vor continua să se antreneze cu CFR Cluj: „Cei care nu sunt pe listă să îşi caute echipe şi să joace undeva. Dacă nu, ar trebui să se antreneze cu echipa”.

ADVERTISEMENT

Pe lista neagră a conducerii clubului ar fi mai multe nume grele, printre care Alexandru Chipciu, Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Anas Tahiri și Guessouma Fofana. Aceștia nu se mai regăsesc pe lista trimisă de ardeleni la LPF.

Ce spune Petrescu despre plecarea lui Arlauskis: „E îngerul meu păzitor”

Chiar dacă Arlaukis s-a certat cu Neluțu Varga, Petrescu nu vrea să renunțe așa de ușor la portarul lituanian, care a câștigat patru titluri de campion cu CFR Cluj: „Arlauskis a fost accidentat şi n-aveam cum să îl trec pe nicio listă. Nici nu a venit până acum. Nu pot să aştept. Nu puteam să risc. Mi-ar fi plăcut ca el să fie bine şi să apere, e o legendă pentru CFR”.

ADVERTISEMENT

Iar cuvintele frumoase pentru veteranul dintre buturi nu s-au oprit aici: „El cu mine a fost mereu bine, oriunde l-am avut pe el a fost ingerul meu păzitor şi am câştigat campionatul. Mi-aş fi dorit să îl am. Normal că îl aştept la pregătire? Rămâne în anturajul echipei, normal”, a mai spus antrenorul clujenilor.

Însă pe lista actualizată a LPF figurează ultimele transferuri ale ardelenilor: Culio, Mihai Bordeianu, Florin Ștefan și Nana Boateng, însă lipsesc mai multe nume precum Giedrius Arlauskis, Alex Chipciu, Iasmin Latovlevici, Ovidiu Hoban, dar și Tahiri și Fofana.

ADVERTISEMENT

Lotul lui CFR Cluj anunțat la LPF

  • Portari: Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo, Otto Hindrich;
  • Fundași: Cristian Manea, Mateo Susic, Andrei Burcă, Daniel Graovac, Denis Ciobotariu, Rachid Bouhenna, Mario Camora, Mike Cestor, Florin Ștefan;
  • Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Adrian Păun, Runar Sigurjonsson, Ciprian Deac, Valentin Costache, Juan Emmanuel Culio, Nana Boateng, Claudiu Petrila, Mihai Bordeianu, Adrian Gîdea, Alin Fica, Răzvan Itu;
  • Atacanți: Billel Omrani, Denis Alibec, Denis Rusu, Răzvan Andronic, Gabriel Debeljuh.

Dan Petrescu nu vrea să audă de plecările lui Billel Omrani și Claudiu Petrila: „Nu pleacă”

Dan Petrescu nu vrea să cedeze niciun jucător important deoarece nu mai are timp să îi înlocuiască, mai ales că perioada de mercatto se va încheia pe data de cinci septembrie.

Presa din Turcia a scris despre interesul lui Rizespor pentru Billel Omrani, în timp ce Claudiu Petrila este în vizorul mai multor scouteri, iar conducerea clubului i-a stabilit un preț pe măsură: 15 milioane de euro

„Omrani şi Petrila nu pleacă. Nu pleacă nimeni. Noi nu mai putem lua pe nimeni pe listă dacă pleacă cineva”, a rămas tare pe poziții, Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT