Fotbal intern

Dan Petrescu a băgat spaima în jucători: “A fost cea mai dură reacție de când sunt în fotbal”

02.11.2019 | 23:46
Dan Petrescu a bagat spaima in jucatori A fost cea mai dura reactie de cand sunt in fotbal
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 3-0 meciul cu Academica Clinceni, din runda a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, după ce la finalul primei reprize scorul a fost egal. La finele meciului din Gruia, Dan Petrescu recunoaște că a avut cel mai dur discurs din carieră la pauza jocului cu ilfovenii, țintele sale principale fiind atacanții Lacina Traore și Billel Omrani.

Izbucnire a lui Petrescu la pauza jocului cu Clinceni

După ce Ciprian Deac a dezvăluit izbucnirea lui Dan Petrescu de la pauza jocului cu Academica Clinceni, tehnicianul de la CFR Cluj susține că a fost cel mai dur discurs din toată cariera sa. Petrescu a atacat din nou regula jucătorilor U21, pe care o consideră de neînțeles și împotriva echipei sale, care nu poate alinia și în campionat primul 11 folosit în Europa League.

ADVERTISEMENT

De obicei pe ploaie nu câștig, am pierdut cu Celtic și Poli Iași, cred că e primul câștigat. Am avut ghinion în prima repriză, parcă mingea nu voia să intre în poarta. Am avut și penalty. Am avut șansă că am început cu golul partea a doua, știam că va fi un meci greu. E bine că n-am primit gol, în acest campionat am luat foarte multe goluri, dar, ținând cont de faptul că am jucat 28 de meciuri în acest sezon, e greu. Nu putem să jucăm cu aceeași echipă în fiecare partidă. E important să marcăm cât mai multe goluri, lumea de aia vine la stadion, să vadă goluri. La CFR Cluj 1-0 nu e rezultat bun. A fost cea mai dură reacție de când sunt în fotbal la pauză, mai ales pentru Traore și Omrani.

Această regulă cu U21… nu o înțeleg, mă depășește. Atacă CFR Cluj această regulă. Noi jucăm cu Rennes și nu putem să băgăm aceeași echipă. Rennes nu a jucat astăzi, îmi doream să joace, poate mai pierdeau câțiva jucători, o să vină odihniți, nu e bine pentru noi. Cred că vom fi mai motivați decât am fost astăzi. Trebuie să fim mai buni decât în meciul tur și să sperăm la un rezultat pozitiv“, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

După victoria obținută cu Academica, formația lui Dan Petrescu a revenit pe primul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu două puncte peste Viitorul. Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Rennes, al patrulea din grupele Europa League. Duelul din Gruia are loc joi, de la ora 20:00. Runda următoarea de campionat, campioana se deplasează la București, pentru meciul cu Dinamo