Dan Petrescu cere suspendarea lui Meme: “Ce mai caută în funcţie?”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
29/03/2018, 15:38
Dan Petrescu cere suspendarea lui Meme: “Ce mai caută în funcţie?”

Dan Petrescu a fost supărat pe Mihai Stoica, după ce managerul de la FCSB a ironizat pedeapsa pe care a primit-o după ce a înjurat arbitrii: “Am văzut că era “fericit” că am primit doar două etape. Ce am primit eu a primit şi Pintilii. El a fost judecat ca mine, dar noi nu comentăm. Nu este normal ca un conducător de la altă echipă să comenteze pe facebook despre antrenorul altei echipe. Orice conducător din lume ar fi suspendat pe loc. Ce mai caută în funcţie? Nu ai voie, e ilegal! Nu înţeleg ce fac comisiile. Să ia facebook-ul să vadă! Trebuie suspendaţi oamenii care se iau de alţii. Dacă vedeţi într-o altă ţară aşa ceva eu mă las de antrenorat.

Nici în Bangladesh nu e aşa ceva! Să stea în banca lui, nu să scrie de mine. Sau, dacă scrie, să fie suspendat. N-aş putea să fac niciodată aşa ceva. M-aţi văzut pe mine ironic vreodată. Becali m-a sunat şi mi-a spus că nu are nimic cu mine, dar nu mi-a zis că mă aşteaptă la Steaua. Mie nu-mi place să vorbesc cu adversarii la telefon sau la televizor”, a spus Dan Petrescu.

Ce a zis Meme:

Mihai Stoica a fost deranjat de suspendarea pe care Dan Petrescu a avut-o şi de amenda prea mică, dând exemplul său: “Două etape suspendare şi o mie şi ceva de euro amendă Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă, de gură şi de morţi în faţa camerelor de filmat! Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus. Plus rejucarea meciului cu Steaua. Astfel, impulsionaţi de pe margine, jucătorii ceferişti nu mai alergau, conform Instat, 40.625 m în defensivă şi doar 19.527 în atac. P.S. Pt că am depăşit suprafaţa tehnică, bucurându-mă la golul lui Jakolis cu Universitatea Craiova, am fost suspendat 1 lună şi amendat mai scump decât tehnicianul feroviar. De către aceeaşi comisie”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Închide ×