Fotbal intern

Dan Petrescu a dezvăluit că Emmanuel Culio se va retrage de la CFR. “Cred că ăsta va fi ultimul sezon al lui!” “Buruscul” i-a pregătit un post argentinianului

26.10.2019 | 09:50
Dan Petrescu a dezvaluit ca Emmanuel Culio se va retrage de la CFR Cred ca asta va fi ultimul sezon al lui Buruscul ia pregatit un post argentinianului
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că Emmanuel Culio (36 de ani) se va retrage de la campioana României. Imediat după victoria obținută de formația din Gruia pe terenul celor de la Rennes, scor 1-0, în grupele Europa League, “Bursucul” a vorbit despre situația mijlocașului argentinian.

Dan Petrescu a dezvăluit că Emmanuel Culio se va retrage de la CFR Cluj

Antrenorul campioanei României susține că Emmanuel Culio dă totul pe teren pentru CFR Cluj pentru că sunt șanse foarte mari ca mijlocașul argenintian să își pună ghetele-n cui la finalul sezonului 2019 – 2020.

ADVERTISEMENT

”Joacă foarte bine şi se dăruieşte, l-aţi văzut şi ieri (n.r. joi, cu Rennes). Mă bucur pentru el. Acum, cred că ăsta va fi ultimul sezon al lui şi cred că de-aia dă totul. El dă totul tot timpul, dar acum îşi doreşte să ajungă cât mai sus. Vă daţi seama, ar fi ceva fantastic să reuşim să ne calificăm în primăvara europeană”, a declarat Dan Petrescu, conform Telekomsport.ro.

Emmanuel Culio, antrenor secund la CFR?

Dan Petrescu nu vrea ca Emmanuel Culio să plece de la CFR Cluj după terminarea sezonului 2019 – 2020 și își plănuiește ca mijlocașul în vârstă de 36 de ani să fie colaboratorul său la campioana României. “Bursucul” a declarat încă din luna noiembrie a anului 2017 că vrea ca Emmanuel Culio să fie antrenorul său secund.

ADVERTISEMENT

“Culio va fi antrenorul meu secund atunci când se va lăsa de fotbal. Normal că o să-l trag de urechi. Să înveţe din astea. Când o să fie antrenor nu o să-i placă. Vă spun 100%. Va fi antrenorul meu secund când se va lăsa. Nu ştiu când, peste 2-3 ani. Va merge peste tot cu mine. Chiar el a venit cu propunerea şi eu îmi doresc foarte mult să lucrez pentru el. Când o să fie antrenor o să vadă că nu îi place să i se comenteze. Eu îmi doresc să lucrez cu el, eu l-am certat, el mi-a răspuns, dar a rămas totul acolo”, a spus Dan Petrescu în urmă cu doi ani.

Tags: