Fotbal intern

Dan Petrescu a dezvăluit ce strategie are pentru CFR Cluj – FCSB. “Toată lumea se așteaptă la asta!”

12.04.2019 | 14:15
Dan Petrescu a dezvaluit ce strategie are pentru CFR Cluj  FCSB Toata lumea se asteapta la asta

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va disputa împotriva celor de la FCSB, duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar antrenorul campioanei României a dezvăluit ce strategie are pentru derby-ul care va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Ce strategie are Dan Petrescu pentru meciul CFR Cluj – FCSB

“Mai sunt cinci meciuri. Indiferent de rezultat, mai sunt încă 5 meciuri. Ați văzut anul trecut ce s-a întâmplat. În play-off se pot întâmpla foarte multe. Campionatul se va juca până la ultimul meci. 

Acasă ne-am dorit să fie cât mai mulți fani ai noștri. Mi-aș dori foarte mulți fani care să ne ajute la acest meci. Despre arbitraj putem vorbi după meci. Toată lumea speră să fie ocazii multe, eu sper ca noi să avem ocaziile. Nu mi se pare corectă statistica, 10 ani fără să fiu învins de FCSB. Nu am fost în România foarte mult timp, trebuie să fiu corect”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu urmărind meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu

Mario Camora, favoritul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a explicat și de ce a ales să îl pună căpitan pe Mario Camora după ce a revenit pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. “Eu am făcut ce era logic. Am mers pe mâna lui Camora, care a fost căpitan în mandatul meu. Nu l-am retrogradat pe Deac. A fost decizia mea și mi s-a părut corect”, a mai spus Dan Petrescu, antrenorul formației CFR Cluj.

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB are loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante se vor vedea pe FANATIK.RO.