Dan Petrescu a explodat din cauza golului anulat în Sevilla – CFR Cluj 0-0: ”Nu ştiu cine poate să îmi dea înapoi calificarea”

Traian Terzian   
în Europa League
28/02/2020, 01:23
Dan Petrescu a explodat din cauza golului anulat în Sevilla – CFR Cluj 0-0: ”Nu ştiu cine poate să îmi dea înapoi calificarea”
Antrenorul Dan Petrescu a explodat din cauza golului anulat în meciul Sevilla - CFR Cluj 0-0

Antrenorul Dan Petrescu a explodat din cauza golului anulat în meciul Sevilla – CFR Cluj 0-0, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Dan Petrescu a explodat din cauza golului anulat în Sevilla – CFR Cluj 0-0: ”Nu este niciun henţ, nu e nimic”

”Incredibil. Am dat un gol valid. Nu este niciun henţ, nu e nimic. Am regulamentul aici. Este clar. Trebuia să se uite la VAR doar dacă era fază clară. Dacă era în poarta noastră, nimeni nu se uita la VAR”, a declarat Dan Petrescu despre golul anulat în meciul Sevilla – CFR Cluj 0-0.

”Jucătorii sunt frustraţi, nu au luat nicio primă. Trebuia ca CFR Cluj să fie echipa calificată. Nu ştiu cine poate să îmi dea înapoi calificarea. Ce să mai spunem? Victoria era de partea noastră, noi am dat gol”, a spus tehnicianul ardelenilor.

”Când vom mai ajunge noi aici?”

”Am vrut să jucăm cu jucători de atac. La început, Sevilla a avut ocazii mari. Apoi am avut ocazii incredibile. Cu Urziceni n-am trecut de centrul terenului. Poate ne egalau după gol, dar nu poţi să anulezi un gol fără să te uiţi”, a menționat Petrescu.

”Dacă ştii regulamentul, te gândeşti că ai greşit. N-am înţeles nimic. Nimeni nu o să îmi dea asta înapoi niciodată. Când vom mai ajunge noi aici? M-a deranjat că n-a fost henţ. Regulamentul o spune. Poate le dă cineva o primă”, a comentat antrenorul campioanei României.

”Suntem prea mici”

”Nu se poate să fim aşa eliminaţi. Suntem prea mici. Din păcate l-am pierdut şi pe Burcă. În România nu am avut niciun arbitraj bun, probabil va fi la fel şi în ţară. Ar fi bine să nu vorbesc la cald în acest moment. Nu e bine pentru mine. Nu avem nicio şansă la titlu”, a încheiat Petrescu.

CFR Cluj a remizat în deplasare cu FC Sevilla, scor 0-0, dar a ratat calificarea în optimile de finală ale Europa League, după ce în tur scorul a fost 1-1. Spaniolii au mers mai departe datorită golului marcat în deplasare.

Camora, revoltat la finalul meciului

Suporterii Sevillei au rămas fără glas în minutul 87, când Alex Păun a înscris cu un șut de la 20 de metri, profitând de o gafă a portarului Bono. Din păcate pentru CFR, reușita a fost anulată cu ajutorul VAR, din cauza unui henț la atacantul Lacina Traore.

Căpitanul formației CFR Cluj, Mario Camora, a fost extrem de revoltat la finalul meciului și consideră că dacă faza se petrecea la poarta lor arbitrul nu ar fi acordat niciodată henț.

Închide ×