Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Petrescu a făcut scandal şi după victoria cu Craiova lui Mititelu. “A certat-o în direct că nu s-a pregătit! Săraca fată!” Video exclusiv

Dan Petrescu a făcut scandal după CFR Cluj - FCU Craiova 3-1. Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Balaj în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
08.11.2022 | 13:31
Dan Petrescu a facut scandal si dupa victoria cu Craiova lui Mititelu A certato in direct ca nu sa pregatit Saraca fata Video exclusiv
Oana Sabău, victima nervilor lui Dan Petrescu. colaj Fanatik/Foto FB/Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a urcat pe locul 3 în clasament, după 3-1 cu FCU Craiova, însă Dan Petrescu a făcut scandal după victoria obţinută în etapa a 17-a. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, din 8 noiembrie 2022, Cristi Balaj a dezvăluit în exclusivitate motivul pentru care antrenorul campioanei României s-a enervat.

De ce a făcut Dan Petrescu scandal după CFR Cluj – FCU Craiova 3-1: “A certat-o că nu l-a anunţat”

La meciul cu FCU Craiova, Dan Petrescu a bifat partida cu numărul 300 în prima ligă a României ca antrenor, iar clubul i-a pregătit o surpriză cu această ocazie. Cu toate acestea, “Bursucul” a fost supărat de faptul că Oana Sabău, manager al deparatmentului de Marketing şi Comunicare al lui CFR Cluj, nu l-a anunţat că a atins această bornă când a fost întrebat de reporteri.

ADVERTISEMENT

“Aseară a făcut meciul 300, dar el are vreo 700 ca antrenor, dar 300 în România. Aseară a certat-o pe Oana că nu l-a anunţat, direct la conferinţa de presă, şi Oana îi pregătise un tricou deja cu numele lui şi numărul 300 pe spate.

Într-un final s-au împăcat şi a relizat că a greşit. La noi nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Oana este de la departamentul de marketing şi comunicare. Au întrebat reporterii ce părere are că este la meciul 300 şi s-a ofticat că de ce el nu ştie.

ADVERTISEMENT

Oana a vrut să-i facă o surpriză şi să-i dea după meci tricoul. A certat-o în direct că nu era pregătită. Şi-a cerut scuze şi momentul chiar a fost frumos. Săraca fată nu a vrut să-l deranjeze şi să creeze vreun moment neplăcut. Era supărată, îi venea să plângă”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dan Petrescu, omul titlurilor de la CFR Cluj

Cu cele trei mandate avute pe banca tehnică a lui CFR Cluj, Dan Petrescu a contribuit la câştigarea a cinci titluri consecutive în SuperLiga. În plus, antrenorul de 54 de ani a reuşit să-i ducă pe adeleni în primăvara europeană în stagiunile 2019-2022 şi 2022-2023.

ADVERTISEMENT

Acum, Dan Petrescu şi CFR Cluj au trecut de faza grupelor din Conference League şi campioana României va juca în barajul de calificare în optimile de finală. Următorul adversar european al ardelenilor este Lazio, astfel că se anunţă o misiune imposibilă.

Pe lângă trofeele câştigate cu CFR Cluj, Dan Petrescu a mai câştigat un titlu cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008-2009, şi a reuşit să termine pe locul 3 în grupele Ligii Campionilor, în următoarea stagiune. Mai are o Supercupă a României (2015), cu ASA Târgu Mureş, şi o Cupă a Chinei (2015), cu Jiangsu Suning.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu şi-a început cariera de antrenor în sezonul 2002-2003, când a fost secundul lui Cosmin Olăroiu la FC Naţional. Apoi, fostul internaţional român le-a pregătit pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al-Nasr, Guizhou Hengfeng şi Kayserispor.

ADVERTISEMENT