Fotbal intern

Dan Petrescu rămâne cu suspendarea de patru etape! FRF a respins memoriul “Bursucului”. Revine împotriva lui Hagi

26.09.2019 | 18:28
Dan Petrescu rămâne cu suspendarea de patru etape! FRF a respins memoriul
Dan Petrescu a primit 6 etape de suspendare. Sursă Foto: Sportpictures

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât sancțiunea primită de antrenorul Dan Petrescu, în urma incidentelor de la meciul Astra – CFR, încheiat 3-2. Concret, tehnicianul a fost eliminat în prima repreză a meciului de la Giurgiu, după injurii repetate la adresa centralului Sebastian Colțescu. Petrescu a primit 4 etape de suspendare, fiind recidivist, și va rata astfel meciurile cu FC Voluntari, FCSB, Gaz Metan Mediaș și Viitorul. Pe lângă sancțiunea primită de tehnician, fotbaliștii Adi Păun și Cosmin Vîtcă au fost suspendați câte trei runde și vor rata derby-ul cu “roș-albaștrii”.


UPDATE, 26 septembrie, ora 18:00. Dan Petrescu a primit o lovitură importantă de la Comisia de Apel. Suspendarea “Bursucului” nu a fost redusă de Comisie, astfel că antrenorul lui CFR Cluj va trebui să stea în tribune și în următoarea etapă din Casa Pariurilor Liga 1. Dan Petrescu a fost suspendat patru etape pentru incidentele din meciul cu Astra Giurgiu și va mai rata meciul cu Gaz Metan Mediaș din weekend, urmând să revină în etapa a 12-a în Viitorul – CFR Cluj.


Dan Petrescu a fost suspendat 4 etape

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât sancțiunile primite de cei implicați în incidentele din timpul meciului Astra Giurgiu – CFR. Au fost audiați Dan Petrescu, Adrian Păun, Cosmin Vîtcă și Ioan Ivașcu, juristul campioanei.

Așa cum era de așteptat, Petrescu a primit cea mai drastică sancțiune: 4 etape de suspendare și o amendă de 6.500 de lei, Adi Păun și Cosmin Vîtcă vor sta câte 3 runde, iar juristul Ioan Ivașcu a fost suspendat 2 luni și amendat cu 13.600 de lei, după ce a intrat pe teren și la vestiare pentru a insulta brigada de arbitri, anunță gsp. De menționat este că decizia poate fi contestată și nu se aplică în cazul meciurilor din Europa League.

Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ieșirea din timpul meciului Astra - CFR. Sursă Foto: Sportpictures
Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ieșirea din timpul meciului Astra – CFR. Sursă Foto: Sportpictures

Petrescu nu stă pe banca la meciul cu FCSB

Dan Petrescu a ajuns la Comisia de Disciplină după ce a fost eliminat în prima repriză a meciului Astra – CFR, încheiat 3-2. Cartonașul roșu a fost văzut după o adevărată criză de nervi a tehnicianului, care și-a pierdut cumpătul în momentul în care Sebastian Colțescu l-a avertizat pe jucătorul clujenilor Michael Pereira.

Dacă decizia nu va fi modificată în urma unui eventual apel făcut de către cei de la CFR Cluj, Dan Petrescu va rata unele dintre cele mai importante meciuri ale CFR-ului din această toamnă în Casa Pariurilor Liga 1. Concret, Petrescu nu va sta pe bancă la meciurile cu FC Voluntari, FCSB, Gaz Metan Mediaș și Viitorul.

  • 4 etape a fost suspendat Dan Petrescu
  • 3 runde vor absenta jucătorii Adrian Păun și Andrei Vîtcă
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri