Fotbal intern

Dan Petrescu a înjurat de toți sfinții din calendar. Motivul ridicol pentru care CFR Cluj a “cenzurat” imaginea propriului antrenor! EXCLUSIV

24.02.2020 | 18:06
Dan Petrescu a injurat de toti sfintii din calendar Motivul ridicol pentru care CFR Cluj a cenzurat imaginea propriului antrenor EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e foarte aproape să câștige al treilea titlu de campion cu CFR Cluj. Mai mult, a reușit să gestioneze perfect un an an complicat și foarte încărcat: „vișiniii” vor disputa joi, la Sevilla, meciul cu numărul 16 în Europa.

Sunt performanțe importante pentru clubul din Gruia, dar se pare că nu suficiente pentru ca Dan Petrescu, mai exact o poză cu el, să fie inclusă în calendarul scos de club la începutul acestui an. Motivul e unul ridicol.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, uitat în calendarul făcut de club pentru 2020

În urmă cu o lună, când s-a întors din cantonament, Dan Petrescu a răsfoit calendarul pe care clubul l-a pregătit pentru 2020. Surpriză, nu conținea nicio imagine cu el sau cu vreun membru al staff-ului său.

Apărea doar într-o imagine, pe copertă, într-un cadru generic de la sărbătorirea ultimului titlu, și unde trebuie să te uiți cu lupa ca să-l detectezi. FANATIK a aflat că antrenorul a făcut o criză de nervi și s-a răstit la câțiva dintre angajații clubului, responsabili ai departamentului de marketing. “E o lipsă de respect, orice aș face aici nu sunt respectat”, a izbucnit Petrescu.

ADVERTISEMENT

Explicația a fost hilară. Zvonurile că Dan Petrescu ar părăsi formația din Gruia, vehiculate mai ales în pauza de campionat din decembrie, i-au determinat pe cei responsabili să nu riște nimic.

Dan Petrescu lipseşte din calendarul lui CFR Cluj pe 2020
Dan Petrescu lipseşte din calendarul lui CFR Cluj pe 2020

Se regăsesc în calendar fotbalişti care au plecat de la echipă

Nu au folosit o poză cu Dan Petrescu nici măcar pentru a ilustra luna ianuarie, prima filă care dispare din calendar. În schimb, apar în calendar mulți dintre jucătorii care au părăsit echipa între timp: Culio, Andrei Mureșan, Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Angajații clubului glumesc pe seama pățaniei cu calendarul. Își imaginează o situație similară în epoca Paszkany-Mureșan, când au existat ani în care CFR schimba chiar și patru antrenori. Practic CFR ar fi trebuit să schimbe calendarul în fiecare lună, dacă și-ar fi dorit să conțină imaginea antrenorului în exercițiu.

Tags: