Fotbal intern

Dan Petrescu a învins ultima dată FCSB când era la ASA Târgu Mureș! În campionat nu i-a mai bătut pe rivali din 2009! VIDEO

22.09.2019 | 17:33
Dan Petrescu a invins ultima data FCSB cand era la ASA Targu Mures In campionat nu ia mai batut pe rivali din 2009 VIDEO

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a învins ultima dată FCSB pe vremea când se afla pe banca tehnică a formației ASA Târgu Mureș, acum mai bine de patru ani. Duminică se va juca marele derby din Casa Pariurilor Liga 1, ardelenii venind cu un moral bun pe Arena Națională după succesul uriaș cu Lazio Roma din faza grupelor Europa League.

Dan Petrescu a învins ultima dată FCSB când era la ASA Târgu Mureș

Tehnicianul Dan Petrescu are un bilanț negativ în meciurile directe cu FCSB, iar ultima dată când a reușit să-i învingă se afla pe banca tehnică a celor de la AS Târgu Mureș. La 8 iulie 2015, mureșenii s-au impus în fața formației pregătite atunci de Mirel Rădoi în Supercupa României cu 1-0 printr-un gol marcat de Mircea Axente. De remarcat este faptul că din echipa de atunci a celor de la FCSB nu se mai află niciun jucător la gruparea lui Gigi Becali.

Dan Petrescu a întâlnit de 19 ori în carieră FCSB și nu a reușit să câștige decât de patru ori, înregistrând în rest nouă înfrângeri și șase rezultate de egalitate. De altfel, actualul antrenor al CFR-ului are cel mai slab palmares în fața ”roș-albaștrilor”. Mai mult, el nu a înregistrat nicio victorie împotriva echipei lui Gigi Becali când s-a aflat la cârma clujenilor (o înfrângere și cinci remize), iar ultimul eșec, scor 0-1, a venit în ultima etapă a sezonului precedent, atunci când CFR își asigurase titlul de campioană.

Dan Petrescu, alături de secunzii săi Valeriu Bordeanu, Alin Minteuan și Cristian Panin, pe banca tehnică la ultimul meci FCSB – CFR Cluj
  • 6.12.2006: Unirea Urziceni – FCSB 2-0 (Cupa României)
  • 2.09.2007: Unirea Urziceni – FCSB 1-0 (campionat)
  • 16.08.2009: FCSB – Unirea Urziceni 0-1 (campionat)
  • 8.07.2015: FCSB – ASA Târgu Mureş 0-1 (Supercupa României)

Dan Petrescu a învins FCSB de trei ori cu Unirea Urziceni

În afara succesului din Supercupa României cu ASA Târgu Mureș, Dan Petrescu a obținut celelate trei victorii în fața FCSB-ului cu defuncta Unirea Urziceni. Prima a venit în 2006 în optimile de finală ale Cupei României, scor 2-0, iar celelalte două, ambele cu 1-0, una acasă și alta în deplasare, s-au înregistrat în campionat, în 2007 și 2009.

Partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 22 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Deși s-a vândut 5.000 de bilete pentru derby, Gigi Becali așteaptă o  asistență de 30.000 de spectatori. FANATIK a aflat că la meci vor veni și  scouteri ai clubului Șahtior Donețk, care îi vor urmări pe Florinel Coman și Ionuț Vînă.

  • 9 înfrângeri are Dan Petrescu împotriva FCSB-ului în 19 meciuri
Tags: