Sport

Dan Petrescu a lămurit situația de la CFR Cluj: „Sunt aici până când patronul nu mă mai vrea! Dacă plec eu, voi plăti!”

Dan Petrescu a lămurit situația de la CFR Cluj explicând că mai are contract încă doi ani și că va fi dat afară doar atunci când patronul nu îl va mai dori.
22.09.2022 | 22:11
Dan Petrescu a lamurit situatia de la CFR Cluj Sunt aici pana cand patronul nu ma mai vrea Daca plec eu voi plati
Dan Petrescu a lămurit situația de la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a spus că nu s-a pus niciodată problema ca el să plece de la CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că în ciuda tensiunilor apărute între Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga, tehnicianul va continua pe banca tehnică a CFR-ului.

Dan Petrescu a lămurit situația de la CFR Cluj

Dan Petrescu a lămurit situația de la CFR Cluj, explicând în ce condiții se poate despărți de campioana României, amintind și de clauza de reziliere pe care o are, clauză dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte bolnav, acum sunt mult mai bine. Am făcut testul de COVID la Cluj și mi-a ieșit negativ. A fost o răceală! Am început pregătirea cu echipa acum.

Nu știu de ce s-a făcut atât de mare scandal, eu n-am zis că plec de la CFR, patronul nu a zis că vrea să mă dea afară. S-a făcut mult tam-tam, n-am înțeles nici eu bine ce a fost”.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să plec de la CFR, m-am simțit bine mereu aici, dacă patronul echipei va decide să nu continui, nu voi continua, va fi alegerea celor din conducere.

Eu mai am doi ani contract, vrea să îi duc la bun sfârșit. Dacă voi pleca vreodată, pot pleca dacă vine vreo echipă din Anglia și îmi plătește clauza”, a mai spus Dan Petrescu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă eu plec, voi plăti!”

„E o clauză de 400.000 de euro, care mi se pare normală. Dacă eu plec, voi plăti clauza aia, dacă voi fi dat afară mi se va plăti clauza respectivă.

Toți antrenorii au nemulțumiri, aici vorbește un antrenor care e cel mai titrat în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Eu sunt antrenorul CFR-ului până când patronul clubului decide să plec. Eu am un contract, în care nu scrie că trebuie să câștig campionatul sau să intru în grupele Champions League. Astea sunt bonusuri. E un contract între club și Dan Petrescu, e normal”, a continuat Dan Petrescu.

„Eu stau 12 ore pe zi la club, 7 zile din 7. De ce să plec? Sunt unii care vor să plec, dar nu de-aici din club. Sunt unii supărați că iau campionate. Toată lumea face aceste presiuni ca eu să plec de-aici.

Patronul poate să zică ce vrea, el e patronul, ce pot să fac eu? E democrație. Pe mine mă fac praf moderatorii la TV, foarte bine, e democrație. Nu mai contează. Auzi, eu nu mai vorbesc cu tine pentru că tot continui pe subiectul ăsta, mi-ai spus că nu vei insista.

Eu am fost mereu aici la club, patronul poate face ce vrea, că de-aia e patron, dar nu uitați că eu am un contract pe doi ani.

Eu nu am obiective, eu vreau să câștig meci de meci și să fiu cât mai sus în cupele europene. Nu mă pot duce acum la patron că iau 100% campionatul, e cea mai mare greșeală.

Eu pot promite că muncesc de dimineață până seară. Am 13 jucători noi și nu pot să-i fac să joace împreună în 2 luni de zile. Nu uitați că am schimbat câte 10 jucători de la meci la meci.

Vreau să câștig campionatul și mi-aș dori să intrăm în Champions League, dar acolo e aproape imposibil.

Grahovac și Bentancour au vrut să plece, nu te poți opune în fața jucătorilor care vor să plece. Orice jucător care nu e fericit, e mai bine să plece. Dugandzic nu juca pentru că Debeljuh era într-o formă fantastică. Eu pe toți jucătorii care au plecat îi apreciez enorm”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Dan Petrescu a recunoscut și că a fost uimit de transferul lui Billel Omrani la FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK:

„Nu mă așteptam să se ducă la FCSB, pentru că mi-a spus că în România va juca doar la CFR. Nu mi-a promis, dar așa mi-a zis. Acum suntem ok, până în iarnă oricum nu mai aducem nimic”.

ADVERTISEMENT