Sport

Dan Petrescu a răbufnit înaintea meciului cu Sepsi din semifinalele Cupei României Betano: „La noi ar fi trebuit să se retragă tot clubul, nu doar patronul”. Video

Dan Petrescu a răbufnit la adresa arbitrajului înaintea partidei cu Sepsi din semifinalele Cupei României Betano. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul de la CFR Cluj.
25.04.2023 | 16:57
Dan Petrescu a rabufnit inaintea meciului cu Sepsi din semifinalele Cupei Romaniei Betano La noi ar fi trebuit sa se retraga tot clubul nu doar patronul Video
Dan Petrescu a răbufnit la adresa arbitrajului înaintea meciului Sepsi - CFR Cluj din Cupa României Betano. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Tensiunea finalului de sezon și-a spus cuvântul în cazul lui Dan Petrescu. Antrenorul celor de la CFR Cluj a răbufnit la adresa arbitrajului înaintea partidei pe care ardelenii o dispută în compania celor de la Sepsi în semifinalele Cupei României Betano, miercuri, 26 aprilie, ora 19:00.

Dan Petrescu, nervos pe arbitraj înaintea meciului cu Sepsi din semifinalele Cupei României Betano

Dan Petrescu a tunat la adresa arbitrajului pe fondul nemulțumirilor celor de la FCSB după meciul cu Rapid. „Bursucul” s-a apucat să enumere toate fazele din play-off în care consideră că echipa pe care o pregătește a fost dezavantajată de arbitri.

ADVERTISEMENT

„Îmi place că se fac polemici în săptămâna asta. Hai să luăm meciurile CFR-ului, să ne gândim. Primul meci, cu Rapid, în minutul 94, Maglica marchează, eu nu am văzut ofsaidul nicăieri. Al doilea meci e la Craiova, Ivan are capul în ofsaid și se spune că nu se ia, ci doar piciorul. Deci 4 puncte pierdute.

Când jucăm cu Farul și dau gol ei, se spune că se ia capul lui Braun. Păi, stai, cu Ivan nu s-a luat. Cu FCSB am avut penalty cât casa, la Bîrligea, nu s-a uitat nimeni la VAR. Deci am fost dezavantajați în 5 meciuri din 5 în play-off”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul”

Dan Petrescu este convins că CFR Cluj a fost dezavantajată în prima parte a play-off-ului SuperLigii. Plecând de la anunțul făcut de Gigi Becali, antrenorul a mărturisit că în cazul CFR-ului ar fi trebuit să se retragă tot clubul. Numai CFR a fost dezavantajată. 

Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul. Și liniile au fost trase cum au vrut. Colțescu dă penalty, e la 5 metri. Vede clar, se aude de pe bancă că a fost. Vine la VAR, o secundă, și întoarce. Când ai văzut tu mă?

ADVERTISEMENT

Cere mai multe unghiuri, te uiți de mai multe ori”, a mai spus Dan Petrescu. „În fotbal mereu următorul meci e cel mai important și cel mai greu. Așa e și pentru noi. Este un meci în cupă, unde nu poate să fie meci egal.

E un meci vital pentru ambele echipe. (n.r. e importantă Cupa României pentru Dan Petrescu) Normal, orice meci și orice trofeu”, au fost cuvintele antrenorului de la CFR Cluj despre meciul cu Sepsi din semifinalele Cupei României Betano.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, probleme de lot înaintea meciului cu Sepsi din Cupa României Betano: „Cad jucătorii ca popicele”

CFR Cluj se confruntă cu mari probleme de lot în acest final de sezon. Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA accidentarea serioasă care l-a făcut indisponibil pe Ciprian Deac până la finalul sezonului. Dan Petrescu a dezvăluit că nu se poate baza pe mai mulți titulari, care s-au accidentat, la meciul cu Sepsi.

„Probleme sunt din păcate mari. Va fi al 57-lea meci al stagiunii. Se simte, cad jucătorii ca popicele, din păcate. Nu avem ce să facem. Cei care au rămas trebuie să joace și să se auto-depășească, să scoată maxim.

Nu există favorită la semifinale și la finală în opinia mea. E clar că dacă ai accidentați. Ei nu au accidentați din ce știu eu. Avem foarte mulți jucători importanți care lipsesc. Eu cred că 50-50 sunt șansele în acest meci”, a mai spus Dan Petrescu.

„Bursucul” este nemulțumit de faptul că semifinala se joacă la Sfântu Gheorghe în condițiile în care echipa care va merge în semifinală va fi decisă după un singur meci. „Normal că voiam să jucăm la noi acasă, era mai bine. Nici asta nu mi se pare corect.

Dacă eram în semifinale trebuia tur-retur sau un meci pe teren neutru. Altă chestie care numai în fotbalul românesc cred că se întâmplă. Să joci semifinală în deplasare. Nu înțeleg de ce”, a încheiat Dan Petrescu.


  • 2,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Se califică CFR Cluj” la meciul Sepsi – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT