Fotbal intern

Dan Petrescu a răbufnit la adresa celor care-l critică pe Bogdan Lobonț. “Oricum o dai, la noi, în România, tot nu e bine!”

27.04.2019 | 18:38
Dan Petrescu a rabufnit la adresa celor carel critica pe Bogdan Lobont Oricum o dai la noi in Romania tot nu e bine

Lui Bogdan Lobonț i s-a cerut demisiadupă evoluțiile slabe ale formației U Cluj, iar Dan Petrescu a răbufnit la adresa celor care-l critică pe fostul portar al echipei naționale a României. “Bursucul” a avut și un mesaj clar pentru Bogdan Lobonț, după ce echipa sa a fost învinsă de Ripensia Timișoara în ultima etapă din Liga 2.

Dan Petrescu a răbufnit la adresa celor care-l critică pe Bogdan Lobonț

Mi s-a spus că la Universitatea au fost probleme ieri, după meci. Cineva mi-a spus că lui Lobonţ i se reproşează că joacă prea deschis. I-am zis că nu e problemă, mie mi se reproşează că joc prea închis. Lui, că joacă prea deschis. Oricum o dai, la noi, în România, tot nu e bine. Îţi dau tot cu închisul, toţi. Deci, bine ai venit în România! Dacă juca închis, îl criticau. Dacă joacă deschis, la fel.

Lobonţ trebuie să se aştepte la aşa ceva, mai ales că la o înfrângere eşti cel mai prost. Câştigă trei meciuri la rând, apoi, după prima înfrângere, eşti cel mai prost. Trebuie să te adaptezi la fotbal şi la ce e la noi aici“, a declarat Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Viitorul.

Dan Petrescu la finalul unui meci jucat de CFR Cluj

Ce a spus Bogdan Lobonț după meciul cu Ripensia

Când am acceptat să vin aici am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor de aici. Universitatea Cluj m-a dorit aici pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc! De 4 luni sunt aici. Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung! Timpul o va demonstra!”, a spus Bogdan Lobonț.

U Cluj a pierdut pe teren propriu meciul jucat împotriva celor de la Ripensia Timișoara, scor 2-3, în etapa 32 din Liga 2, iar echipa pregătită de Bogdan Lobonț se află pe locul 3 în clasamentul eșalonului secund, cu 66 de puncte, la 4 în spatele Chindiei Târgoviște, și la 7 în spatele Academiei Clinceni. Primele două echipe din clasament promovează în Liga 1 Betano, iar locul 3 se va duela la baraj pentru un loc în primul eșalon.