Fotbal intern

Dan Petrescu a revenit la CFR! Anunțul oficial al ardelenilor. Pe ce perioadă a semnat

22.03.2019 | 15:36
Dan Petrescu a revenit la CFR Anuntul oficial al ardelenilor Pe ce perioada a semnat

Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu Guizhou Hengfeng și a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru a reveni pe banca tehnică a campioanei României, anunță Telekomsport. Antrenorul român a ajuns deja în Gruia a semnat contractul cu formația alături de care a câștigat titlul în sezonul 2017 – 2019.


UPDATE, ora 15.30. CFR Cluj a oficializat înțelegerea cu Dan Petrescu. Ardelenii au postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care au anunțat că antrenorul român a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Mesajul postat de CFR Cluj pe pagina de Facebook

UPDATE, ora 14.20. Bogdan Mara a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Acesta a dezvăluit că a ajuns la un acord cu antrenorul român și că va sta pe banca tehnică la următorul meci din play-off-ul Ligii 1 Betano, adică la cel cu Astra Giurgiu. “Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu, urmează să semneze un contract cu CFR Cluj, va fi noul nostru antrenor. Nu pot să dau detalii legate de durata contractului până nu semnează. Vom anunța printr-un comunicat de presă. Important este că va fi antrenorul nostru și va sta pe bancă de la următorul meci”, a spus oficialul CFR-ului, conform Prosport.ro.


Dan Petrescu a revenit la CFR, cum FANATIK a anunțat pe 18 februarie

Dan Petrescu trebuia să revină pe banca tehnică a CFR-ului după ce oficialii din Gruia l-au demis pe Antonio Conceicao. informație dezvăluită EXCLUSIV de FANATIK pe 18 februarie. Antrenorul român nu a reușit să își rezolve problemele la Guizhou Hengfeng, astfel că pe banca tehnică a campioanei României a stat Alin Minteuan.

Dan Petrescu a ajuns la Cluj după ce și-a primit toate salariile de la Guizhou Hengfeng, iar “Bursucul” s-a înțeles cu CFR pentru un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Astfel, antrenorul român va conduce prima ședință de pregătire la CFR Cluj în această după amiază, la ora 16.00, iar duminică va sta pe bancă la amicalul cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 13.00.

Mihai Stoica și Dan Petrescu înaintea unui meci CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu o să stea pe bancă la CFR Cluj – Astra Giurgiu

Primul meci oficial pentru Dan Petrescu de la revenirea pe banca tehnică a CFR-ului va avea loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 21.30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa a 3-a din play-off. “Bursucul” o va prelua pe campioana României de pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte, la 4 în fața Universității Craiova, echipă care ocupă poziția a 2-a, și la 5 în fața FCSB-ului.

Dan Petrescu a mai pregătit-o pe CFR Cluj în sezonul 2017 – 2018, atunci când a și câștigat titlul cu gruparea din Gruia. Antrenorul român a mai fost campion în Liga 1 Betano cu Unirea Urziceni, în 2009 și a cucerit Supercupa României cu ASA Târgu Mureș în 2015 și Cupa Chinei, cu Jiangsu Suning.

Tags: