Sport
notix pixel id

Dan Petrescu a revoluționat primul unsprezece al CFR-ului după eșecul din Olanda. Ce se întâmplă cu Claudiu Petrila. Exclusiv

Dan Petrescu a făcut nu mai puțin de 7 schimbări în primul unsprezece al CFR-ului pentru meciul cu Dinamo față de partida cu AZ Alkmaar.
07.11.2021 | 17:23
Dan Petrescu a revoluționat primul unsprezece al CFR-ului după eșecul din Olanda. Ce se întâmplă cu Claudiu Petrila. Exclusiv
Dan Petrescu a revoluționat primul unsprezece al CFR-ului după meciul din Olanda. Ce se întâmplă cu Petrila. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a schimbat din temelii primul 11 al lui CFR Cluj pentru meciul cu Dinamo față de eșecul din Olanda, cu AZ Alkmaar. Singurii titulari din ambele meciuri sunt fundașii centrali Burcă, Graovac, plus Bordeianu la închidere și Ciprian Deac.

Majoritatea dintre cei care au fost titulari în Olanda sunt rezerve, fiind posibil să intre în repriza secundă.

Cum arată primul unsprezece al lui Dan Petrescu împotriva lui Dinamo

Dan Petrescu joacă în Ștefan cel Mare cu mai mulți jucători care au fost mai degrabă rezerve în acest sezon, partida cu Dinamo venind la doar trei zile distanță de meciul cu AZ Alkmaar din UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Astfel, antrenorul lui CFR Cluj a trimis pe teren următorul unsprezece: Hindrich – Manea, Grahovac, Burcă, Ștefan – Boateng, Bordeanu, Deac – Sacko, Debeljuh, Omrani.

Rezerve: Bălgrădean, Malico, Bounhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gîdea, Costache, Alibec.

La meciul din Olanda de joi seară cu AZ Alkmaar, primul unsprezece trimis pe teren de „Bursuc” arăta cu totul diferit, strategie cu care Dan Petrescu a obișnuit și în precedentele mandate.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj la Alkmaar: Bălgrădean – Susic,  A. Burcă, Bouhenna, Camora – Bordeianu, Graovac, Culio – Deac, Alibec, Ad. Păun.

Rezerve: Cristiano, Hindrich, Manea, Rodriguez, Ciobotariu, Costache, Boateng, Debeljuh, Petrila, Gîdea, Fl. Ștefan.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Claudiu Petrila

Din informațiile FANATIK, Claudiu Petrila s-a accidentat la genunchi în timpul partidei cu AZ Alkmaar și nu a putut fi recuperat pentru meciul cu Dinamo. Petrila împlinește 21 de ani chiar în ziua meciului cu „câinii”, accidentarea nu este însă una gravă și jucătorul va reveni în curând la antrenamente.

Drept urmare, Dan Petrescu a fost nevoit să îl trimită titular pe Otto Hindrich pentru a avea pe teren un jucător eligibil regulii U21.

ADVERTISEMENT

Dintre titularii de la meciul cu AZ Alkmaar, Bălgrădean, Camora, Alibec, Culio, Păun sunt pe banca de rezerve cu Dinamo

Dorinel Munteanu anticipa schimbările din primul unsprezece pe care le va face Dan Petrescu și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK: „Vor fi schimbări cu Dinamo față de meciul cu AZ Alkmaar, pentru că nu pot juca aceiași jucători la trei zile distanță”.

ADVERTISEMENT
  • 7 schimbări a făcut Dan Petrescu în echipa CFR-ului pentru meciul cu Dinamo față de partida din Olanda cu AZ Alkmaar
  • 4 goluri și 3 assist-uri are Claudiu Petrila în 13 meciuri în acest sezon în Liga 1
  • 850.000 de euro e cota extremei stânga de la CFR Cluj
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik