Sport

Dan Petrescu a revoluționat primul unsprezece al CFR-ului după eșecul din Olanda. Ce se întâmplă cu Claudiu Petrila. Exclusiv

Dan Petrescu a făcut nu mai puțin de 7 schimbări în primul unsprezece al CFR-ului pentru meciul cu Dinamo față de partida cu AZ Alkmaar.
07.11.2021 | 17:23
Dan Petrescu a revolutionat primul unsprezece al CFRului dupa esecul din Olanda Ce se intampla cu Claudiu Petrila Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a schimbat din temelii primul 11 al lui CFR Cluj pentru meciul cu Dinamo față de eșecul din Olanda, cu AZ Alkmaar. Singurii titulari din ambele meciuri sunt fundașii centrali Burcă, Graovac, plus Bordeianu la închidere și Ciprian Deac.

Majoritatea dintre cei care au fost titulari în Olanda sunt rezerve, fiind posibil să intre în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Cum arată primul unsprezece al lui Dan Petrescu împotriva lui Dinamo

Dan Petrescu joacă în Ștefan cel Mare cu mai mulți jucători care au fost mai degrabă rezerve în acest sezon, partida cu Dinamo venind la doar trei zile distanță de meciul cu AZ Alkmaar din UEFA Conference League.

Astfel, antrenorul lui CFR Cluj a trimis pe teren următorul unsprezece: Hindrich – Manea, Grahovac, Burcă, Ștefan – Boateng, Bordeanu, Deac – Sacko, Debeljuh, Omrani.

ADVERTISEMENT

Rezerve: Bălgrădean, Malico, Bounhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gîdea, Costache, Alibec.

La meciul din Olanda de joi seară cu AZ Alkmaar, primul unsprezece trimis pe teren de „Bursuc” arăta cu totul diferit, strategie cu care Dan Petrescu a obișnuit și în precedentele mandate.

CFR Cluj la Alkmaar: Bălgrădean – Susic,  A. Burcă, Bouhenna, Camora – Bordeianu, Graovac, Culio – Deac, Alibec, Ad. Păun.

ADVERTISEMENT

Rezerve: Cristiano, Hindrich, Manea, Rodriguez, Ciobotariu, Costache, Boateng, Debeljuh, Petrila, Gîdea, Fl. Ștefan.

Ce se întâmplă cu Claudiu Petrila

Din informațiile FANATIK, Claudiu Petrila s-a accidentat la genunchi în timpul partidei cu AZ Alkmaar și nu a putut fi recuperat pentru meciul cu Dinamo. Petrila împlinește 21 de ani chiar în ziua meciului cu „câinii”, accidentarea nu este însă una gravă și jucătorul va reveni în curând la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, Dan Petrescu a fost nevoit să îl trimită titular pe Otto Hindrich pentru a avea pe teren un jucător eligibil regulii U21.

Dintre titularii de la meciul cu AZ Alkmaar, Bălgrădean, Camora, Alibec, Culio, Păun sunt pe banca de rezerve cu Dinamo

Dorinel Munteanu anticipa schimbările din primul unsprezece pe care le va face Dan Petrescu și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK: „Vor fi schimbări cu Dinamo față de meciul cu AZ Alkmaar, pentru că nu pot juca aceiași jucători la trei zile distanță”.

  • 7 schimbări a făcut Dan Petrescu în echipa CFR-ului pentru meciul cu Dinamo față de partida din Olanda cu AZ Alkmaar
  • 4 goluri și 3 assist-uri are Claudiu Petrila în 13 meciuri în acest sezon în Liga 1
  • 850.000 de euro e cota extremei stânga de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT
Tags: