Sport

Dan Petrescu a sărit la Hoban după penalty-ul provocat în CFR Cluj – Rapid 1-0! “Bursucul” şi-a mai înjurat jucătorii în trecut

Dan Petrescu a oferit un nou episod controversat la finalul meciului CFR Cluj - Rapid 1-0. A sărit la Ovidiu Hoban, căruia i-a reproşat penalty-ul provocat în finalul meciului. A fost cu greu oprit de staff.
17.07.2022 | 11:08
Dan Petrescu a sarit la Hoban dupa penaltyul provocat in CFR Cluj  Rapid 10 Bursucul sia mai injurat jucatorii in trecut
Dan Petrescu a sărit la Ovidiu Hoban la finalul meciului. Sursa foto: captură Digisport
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul împotriva Rapidului, în prima etapă din SuperLiga. Ardelenii au tremurat în final de meci când Ovidiu Hoban a comis un penalty, însă Alexandru Albu a ratat lovitura de pedeapsă.

Dan Petrescu a sărit la Hoban după penalty-ul provocat în CFR Cluj – Rapid 1-0!

La finalul meciului, Dan Petrescu a comis un gest reprobabil, reprezindu-se la Hoban, căruia i-a reproşat penalty-ul provocat. Fotbalistul a încercat să îi explice situaţia, însă “Bursucul a fost cu greu oprit de oamenii din staff.

ADVERTISEMENT

VEZI FAZA VIDEO AICI

Din fericire, lucrurile dintre cei doi nu au degenerat. Însă, tensiunea acumulată la echipă în acest debut de sezon după ratarea Supercupei şi eliminarea din primul tur preliminar al Ligii Campionilor a dus la reproşuri în echipă chiar pe teren:

“O să fim de neoprit, așa simt! Să se ferească toți din calea noastră”

„Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun șut 179 de minute. Când iei un gol ca ăla… Cu Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul și a venit faza penalty-ului. E clar că a fost, e bine că avem VAR.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, așa simt! Să se ferească toți din calea noastră”, este sigur Dan Petrescu.

Billel Omrani, înjurat de Petrescu în timpul unui meci cu U Craiova: „Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”

Nu este primul episod în care antrenorul celor de la CFR Cluj sare la propriii jucători. În sezonul trecut, la meciul cu Universitatea Craiova din sezonul regulat, încheiat 1-1, Dan Petrescu l-a înjurat pe Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

În minutul 28 al meciului, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, microfoanele de fond au surprins înjurătura la adresa lui Omrani: „Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”, a tunat “Bursucul”. Atacantului nu i-au căzut bine cuvintele lui Petrescu şi a fost primul jucător înlocuit.

Mihai Stoica, reacţie dură după ce “Bursucul” ar fi înjurat arbitrii: “N-a protestat, a înjurat de morţi arbitrii într-o zi importantă pentru creştinitate”

Nu doar propriii jucători sunt ţintele lui Dan Petrescu. În 2018, la un meci de campionat, “Bursucul” a fost eliminat după ce ar fi înjurat arbitrii meciului, provocând o reacţie furibundă din partea lui Mihai Stoica:

ADVERTISEMENT

“Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani şi văd că unii trăiesc în trecut. Nu mă interesează bazaconiile unora, dar problema este că unii chiar consideră că li se poate permite absolut orice.

Am înţeles că Petrescu a spus şi câte etape va fi suspendat după ce a făcut. N-a protestat, a înjurat de morţi arbitrii într-o zi importantă pentru creştinitate. Că-şi înjură jucătorii de morţi e problema lui…

“De ce Petrescu nu-l înjură pe Deac? Pentru că ştie că Deac n-ar permite aşa ceva!”

Dar totul e o regie! De ce Petrescu nu-l înjură pe Deac? Pentru că ştie că Deac n-ar permite aşa ceva! De ce-i înjură şi îi împinge pe Manea şi Păun? Pentru că sunt copii. Am lucrat cu Petrescu, ştiu foarte bine că-l înjura pe Epaminonda Nicu pentru că e „mut” şi nu-i răspunde, dar pe Maftei nu-l înjura niciodată.

Iar când Galamaz s-a dus şi i-a spus „Mister, nu mă mai înjura, pentru că eu nu pot să joc fotbal când mă înjuri” s-a controlat şi nu l-a mai înjurat niciodată”, a spus atunci Mihai Stoica.

Pentru CFR Cluj urmează meciul din al doilea tur preliminar din Conference League cu Inter Club d’Escaldes. Prima manşă are loc la Cluj, joi, de la ora 20:30.

  • 39 de ani are Ovidiu Hoban
  • 2017 este anul în care Dan Petrescu a ajuns la CFR Cluj
ADVERTISEMENT