Dan Petrescu a explicat de ce nu va merge la meciul dintre CSA Steaua şi Rapid!

Filon Stan   
in Fotbal intern
06/04/2018, 18:38
Dan Petrescu a explicat de ce nu va merge la meciul dintre CSA Steaua şi Rapid!

Tehnicianul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că se teme că jucătorii de la Astra vor vrea să-l impresioneze pe Gigi Mulţescu, noul antrenor, chiar în partida cu CFR Cluj, care va avea loc duminică, de la ora 20:45.

“A fost o săptămână mai lungă ca de obicei, dar băieţii s-au pregătit bine. Am avut mici probleme cu Hoban, Mailat şi Camora, dar astăzi s-au antrenat deja în condiţii normale. Este clar că, indiferent de ţară sau de ligă, atunci când soseşte un antrenor nou, jucătorii au o reacţie pozitivă. Aşa mi s-a întâmplat şi mie de fiecare dată când am preluat o echipă nouă. Echipa evolua extraordinar, apoi urma căderea. Fotbaliştii Astrei vor încerca să demonstreze de ce sunt în stare. Nu există niciun avantaj că vom juca acasă. Sincer, mi-e frică de această partidă. Venim după două remize grele cu FCSB şi Craiova şi sper ca jucătorii mei să nu-şi piardă concentrarea. Au fost două partide pe care le puteam câştiga. Pe oriunde a antrenat, domnul Mulţescu a avut rezultate bune. Mă aştept la un joc ofensiv din partea Astrei”, a declarat Petrescu.

Petrescu a vorbit despre temperamentul său vulcanic. ”Nu m-am putut controla. Nu mi-am dat seama că am depăşit linia”

Tehnicianul a vorbit despre problemele sale din timpul partidelor de fotbal, care i-au adus mai multe etape de suspendare. ”Sper să nu mai ajung în tribună, să rămân pe bancă. Data trecută nu m-am putut controla, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici nu mi-am dat seama că am depăşit linia. Mi-a părut rău. Şi la Comisii am spus că voi încerca să nu mai ajung acolo”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă. “Bursucul” a vorbit şi despre lupta la titlu şi crede că  Viitorul lui Gică Hagi are forţa necesară ca să lupte pentru câştigarea campionatului.

Antrenorul lui CFR Cluj a explicat şi de ce nu va participa la confruntarea dintre CSA Steaua şi Academia Rapid: “M-a invitat să merg la meci? Mă uit la orice meci important, iar dacă va fi la o oră care-mi convine, voi viziona şi această partidă. Sunt curios ce se va întâmpla. Dacă eram la Bucureşti, 100% mergeam. Dar în week-end-ul acela vom fi cu echipa la Constanţa”.

Închide ×