Fotbal intern

Dan Petrescu a trimis oferta către CFR Cluj pentru Omrani. Sumele transferului!

05.07.2018 | 19:56
Dan Petrescu a trimis oferta catre CFR Cluj pentru Omrani Sumele transferului

Dan Petrescu a trimis oferta către CFR Cluj pentru Omrani. Fostul antrenor al campionilor României îl doreşte cu orice preţ pe atacantul echipei din Gruia la noua sa formaţie Guizhou Hengfeng.

Telenovela transferului atacantului Billel Omrani de la CFR Cluj îşi derulează un nou episod. De această dată este rândul lui Dan Petrescu să mute, după ce Gigi Becali a anunţat că jucătorul francez a semnat deja cu FCSB, dar contractul acestuia încă nu a fost înregistrat la LPF. “De ce credeţi voi că Omrani a semnat cu Steaua… pardon, vrea să semneze. A semnat, dar nu arătăm contractul la nimeni. El vrea să ajunge să joace la naţionala Algeriei şi el ştie că imediat dacă va juca la Steaua, va ajunge la naţionala Algeriei! El crede că dacă pleacă de la Steaua, ia un milion de euro, ca Alibec. Dar dacă pleacă de la CFR Cluj, ia 500 de mii de euro în China. Vine la noi, joacă un an, merge la naţională şi apoi pleacă pe 7-8-10 milioane şi pe un salariu uriaş”, a spus Becali.

Dan Petrescu a trimis oferta către CFR Cluj pentru Omrani

FANATIK.RO a aflat că oficialii CFR-ului nu au de gând să îl lase pe Billel Omrani la FCSB, deoarece vor să bată palma cu Guizhou Hengfeng. Astfel că, după ce Dan Petrescu a înaintat deja oferta către echipa din Gruia, iar aceasta este de 2 milioane de euro pentru club, salariul jucătorului fiind de 1 milion de euro anual. Se pare că şi agentul atacantului doreşte să se perfecteze mutarea în China.

Însă Gigi Becali se bazează la această oră doar pe dorinţa lui Billel Omrani de a juca la FCSB chiar dacă patronul roş-albaştrilor i-a pus fotbalistului nişte clauze extrem de importante în contract.  “I-am scris în contract lui Omrani că dacă fumează amendă o mie de euro, 5000 de euro dacă bea sau intră în club. Încă nu a ajuns la el contractul, dar la Steaua nişte se abate de la reguli o să plătească scump. Trebui să pun picorul în prag cu disciplina că nu mai merge. Dacă am fost om cu Dennis Alibec aţi văzut ce s-a întâmplat. Am spus să nu fiu prea dur cu el de la început, iar apoi mi s-a urcat în cap. Nu vreau să mai aud probleme cu jucătorii, iar cine nu îl respectă pe Dică o să plece”, a mai spus Gigi Becali.

Tags: