Fotbal intern

Dan Petrescu a vorbit despre oferta de la Huddersfield: “M-au sunat mai mulți să mă întrebe! Nu vreau să mint”

Autor: Marian Popovici | 23.08.2019 | 18:39
Dan Petrescu a vorbit despre oferta de la Huddersfield:
Dan Petrescu a vorbit despre oferta de la Huddersfield M-au sunat mai mulți să mă întrebe! Nu vreau să mint FOTO: Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si CSM Politehnica Iasi din etapa a I-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj

Sky Sports a scris la o zi după meciul dintre CFR Cluj și Slavia Praga, scor 0-1, că Dan Petrescu este pe lista celor de la Huddersfield, echipă care tocmai a retrogradat din Premier League. În conferința de presă premergătoare meciului din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Botoșani, “Bursucul” a recunoscut că au existat discuții, dar că nu e cazul să plece acum de la CFR Cluj. 

Dan Petrescu a vorbit despre oferta de la Huddersfield: “Nu vreau să mint, să vină oferta din Premier League și să nu pot să refuz”

Dan Petrescu spune că nu ar putea refuza o ofertă din Premier League, însă deocamdată gândul său este la cupele europene: „Mereu sunt telefoane, mă întreabă «Vrei acolo, vrei acolo»? Aşa a fost toată cariera, nu numai în acest an. Şi în primul an la CFR, şi când eram în China am avut oferte. În Rusia, eram la Dinamo, mă voia Zenit.

În China, eram la Suning, mă voia Guangzhou. Mereu am avut oferte foarte bune. În acest moment sunt bine, sunt la clubul la care îmi doresc să fiu. E clar că o ofertă din Anglia e o ofertă din Anglia, dar nu a fost nimic concret.

Dacă vor veni, acum nu cred că e momentul pentru mine. E momentul să mă concentrez la cupele europene şi la campionat, cel puţin până în iarnă. Nu vreau să mint, să vină ofertă din Premier League şi să nu pot să refuz. M-au sunat mai mulţi să mă întrebe de Huddersfield. Am zis că, pentru moment, sunt bine unde sunt. Nu aş vrea să plec de aici”, a declarat Dan Petrescu, în timpul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani, de sâmbătă.

Dan Petrescu a vorbit despre oferta de la Huddersfield M-au sunat mai mulți să mă întrebe! Nu vreau să mint FOTO: Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si CSM Politehnica Iasi din etapa a I-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj
Dan Petrescu a vorbit despre oferta de la Huddersfield M-au sunat mai mulți să mă întrebe! Nu vreau să mint 

CFR Cluj va juca sâmbătă, de la ora 21:00, împotriva lui FC Botoșani în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii vor forța săptămâna viitoare calificarea în grupele Champions League, meciul retur cu Slavia Praga fiind programat miercuri, de la 22:00.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!