Stiri sportive

Dan Petrescu a vorbit despre relația cu Gică Hagi. “Când jucăm unul împotriva altuia, ne certăm și ne batem! E cel mai mare jucător din istoria României!”

11.09.2019 | 09:19
Gică Hagi îl salută pe Dan Petrescu după un meci jucat de Viitorul cu CFR Cluj. Care este relația dintre cei doi antrenori. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu a vorbit despre relația cu Gică Hagi și a ținut să lămurească situația dintre cei doi, după ce în ultima perioadă s-au atacat la TV. Antrenorul celor de la CFR Cluj susține că este foarte bun prieten cu Hagi și a explicat de ce au ajuns să se contreze în fiecare conferință de presă susținută înaintea meciurilor din Casa Pariurilor Liga 1.

Dan Petrescu a vorbit despre relația cu Gică Hagi

“El își apără echipa lui, iar eu îmi apăr echipa mea. De când sunt în fotbal nu am atacat pe nimeni, niciodată. Când am fost atacat, am răspuns. Nu uitați domnilor, am fost 10 ani în Anglia. E fair play acolo. Am chemat antrenorii la mine în cabină la o cafea. Eu nu m-am luat de jucători și antrenori, Hagi este cel mai mare jucător din istoria României. Este prietenul meu și așa vom fi mereu. Când jucăm, ne certăm și ne batem. Când vorbim la telefon suntem ca frații. Nu voi strica relația cu Hagi pentru un meci. El e regele fotbalului românesc și așa va rămâne. Și da, este un antrenor foarte bun”, a spus Dan Petrescu, conform telekomsport.ro.

“Hagi se bate în fiecare an la titlu, dar voi nu știți. E foarte ambițios. E mai exagerat ca mine… toată ziua, dar voi nu știți. E foarte ambițios. E mai exagerat ca mine… toată ziua, fotbal, fotbal, fotbal. De asta e regele fotbalului românesc și cel mai mare fotbalist de la noi”, a mai spus tehnicianul formației CFR Cluj.

Dan Petrescu și Gică Hagi la lansarea cărții antrenorului de la CFR Cluj. Sursă foto: spotpictures.eu
Dan Petrescu și Gică Hagi la lansarea cărții antrenorului de la CFR Cluj. Sursă foto: spotpictures.eu

FC Viitorul, la 2 puncte în spatele CFR-ului

Gică Hagi și Dan Petrescu sunt în duel și în Casa Pariurilor Liga 1. FC Viitorul Constanța și CFR Cluj se luptă pentru câștigarea titlului în sezonul 2019 – 2020. Ardelenii sunt pe locul 2, cu 17 puncte, după 8 meciuri jucate până acum, iar FC Viitorul Constanța e pe 4, cu 15 puncte, la egalitate cu Poli Iași.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FC Voluntari, vineri, 13 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar FC Viitorul Constanța va primi vizita formației Gaz Metan Mediaș, liderul clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1, luni, 15 septembrie, ora 21.00, în etapa a 8-a.

Tags: