Fotbal intern

Dan Petrescu a vorbit despre absența lui George Țucudean: „Eu nu sunt doctor”

29.03.2019 | 19:01
Dan Petrescu a vorbit despre absenta lui George Tucudean Eu nu sunt doctor

Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj, după periplul de nouă luni în China. Obiectivul „Bursucului” va fi să își apere titlul obținut în sezonul precedent iar primul meci oficial cu Petrescu pe banca lui CFR va fi împotriva celor de la Astra Giurgiu. Tehnicianul a mers și la prima conferință de presă oficială, de la revenirea din China. Cu această ocazie, Petrescu a discutat și despre absența golgeterului echipei, George Țucudean.

Dan Petrescu a vorbit despre absența lui George Țucudean

Dan Petrescu spune că se așteaptă să îl vadă pe Țucudean în curând la antrenamentele echipei: „De când am venit nu m-am întâlnit cu Țucudean. Aștept să vină luni sau marți la club și, din ce am înțeles, în maxim 10 zile o să înceapă antrenamentele. Din ce mi-a spus este o problemă la picior, dar eu nu sunt doctor. Doctorul echipei mi-a spus că în 10 zile va începe antrenamentele la echipa”, ne-a mărturisit „Bursucul”.

Dan Petrescu a vorbit și despre absența lui Culio: „Este o problemă că lotul nu este cum vreau eu, aş fi vrut mai mulţi jucători care pot să joace în aceste meciuri, e foarte greu să folosim aceeaşi echipă, aş vrea una în campionat şi una în cupă sunt şi aceste jucători care nu mă ajută, sunt doi jucători exponenţiali pentru mine şi fotbalul pe care îl gândesc, am nevoie de cât mai mulţi jucători, cu siguranţă în următoarele partide voi debuta câţiva tineri”, a mai declarat antrenorul clujenilor.

Dan Petrescu a vorbit despre absența lui George Țucudean

Dan Petrescu a anunțat pe cine se va baza în locul lui George Țucudean

Dan Petrescu a stat prima oară pe banca Clujului la meciul amical cu Gaz Metan Mediaș, de weekendul trecut. Atunci a spus că vrea ca Omrani să fie cel care să preia din responsabilitățile internaționalului român: „George este George. S-a văzut și la națională. Dacă era sănătos, ar fi ajutat și naționala și CFR-ul. Dacă era George și azi în teren, sigur marcam. Era pe val. Când ai atacant foarte bun și antrenorul e foarte bun. Atacantul îl face pe antrenor. Din păcate Bilel în ultimul timp nu prea marchează și i-am spus că acum că lipsește Țucudean, trebuie să aibă responsabilitatea să dea goluri”.

Chiar dacă Dan Petrescu a vorbit despre o accidentare la genunchi, FANATIK v-a informat că Țucudean ar avea de fapt o problemă la inimă, din pricina căreia a fost operat în Austria și va putea reveni la efort maxim în 3 săptămâni.