Sport

Dan Petrescu, absențe importante pentru meciul CFR Cluj – FC Argeș din Cupa României Betano: ”Voi băga unii care nu au jucat deloc”. Video

Dan Petrescu are mari probleme de lot înaintea întâlnirii CFR Cluj - FC Argeș, din Cupa României Betano, patru jucători fiind indisponibili.
05.04.2023 | 18:25
Dan Petrescu absente importante pentru meciul CFR Cluj  FC Arges din Cupa Romaniei Betano Voi baga unii care nu au jucat deloc Video
Dan Petrescu are mari probleme de lot înaintea întâlnirii CFR Cluj - FC Argeș, din Cupa României Betano, patru jucători fiind indisponibili. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că tehnicianul a decis să îi bage pe fotbaliștii campioanei României în cantonament după ce timp de două luni nu s-a mai întâmplat acest lucru, fiind supărat după remiza din campionat cu Universitatea Craiova.

Absențe de marcă pentru Dan Petrescu la partida CFR Cluj – FC Argeș

În conferința premergătoare meciului CFR Cluj – FC Argeș, din sferturile de finală ale Cupei României Betano, antrenorul Dan Petrescu a dezvăluit că se teme de acest joc, mai ales că are mulți jucători importanți care nu pot evolua.

ADVERTISEMENT

”Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare, şi duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important.

Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine. Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cu cei care au câștigat cinci campionate aici, Deac, Camora, Hoban, e cel mai ușor de lucrat. Dar nu sunt, sunt accidentați. Ei știu ce înseamnă, ceilalți nu știu”, a declarat Petrescu.

Cum se apără Petrescu în fața criticilor

Așa cum ne-a obișnuit deja, tehnicianul campioanei României s-a plâns de faptul că este atacat din toate părțile, dar nimeni nu vorbește despre schimbările masive făcute în acest sezon în lotul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”În acest sezon, în timpul sezonului au plecat 10 jucători. Eu n-am auzit asta nicăieri. E foarte greu. La începutul sezonului au mai venit 10. Am avut 20 de jucători pierduți în 6 luni. Din punct de vedere al antrenorului e cam ca la FC Argeș că și la ei au venit 15 jucători.

E normal să avem probleme. Plus plecarea lui Malele care m-a supărat, Roger a plecat. Au fost probleme neașteptate din punct de vedere al antrenorului. Toată lumea vorbește de antrenor, dar hai să vedem ce condiții a avut antrenorul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Anii trecuți eram favoriți, acum nu mai suntem. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă  timpul. Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală”, a spus el.

Tehnicianul visează la câștigarea trofeului

Dan Petrescu a menționat faptul că își dorește foarte tare să câștige Cupa României Betano, deoarece nu are acest trofeu în palmares: ”Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută.

Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă în Cupă niciodată nu am tratat-o să zici: ‘Nu mă interesează’. Mi-aş dori să trec de Argeş, şi apoi vorbim. Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. Jucătorii la meciul cu FCSB nu au nevoie de prea multă motivaţie”, a afirmat Petrescu.

CFR Cluj a câștigat grupa din Cupa Româniai Betano din care a mai făcut parte ”U” Cluj, Farul, Rapid, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria. Ardelenii au terminat la egalitate cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău și Farul lui Gică Hagi, însă au avut un golaveraj mai bun.


  • 1,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „CFR Cluj se califică în timp regulamentar” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT