Fotbal intern

Dan Petrescu, afectat de înfrângerea de la Botoșani! Antrenorul CFR-ului nu s-a prezentat la interviul de după meci: „Se simțea rău”

08.12.2019 | 19:56
Dan Petrescu afectat de infrangerea de la Botosani Antrenorul CFRului nu sa prezentat la interviul de dupa meci Se simtea rau
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut, scor 1-2, meciul de la Botoșani, din etapa 20 din Casa Pariurilor Liga 1. Dan Petrescu nu s-a prezentat la interviul de după joc, iar cel trimis în locul său, secundul Alin Minteuan, susține că Petrescu a preferat să rămână la cabine pentru că s-a simțit rău.

Dan Petrescu, afectat de înfrângerea de la Botoșani

Dan Petrescu nu a venit la flash-interviul de după meciul de la Botoșani din cauza stării de sănătate. Motivul a fost dezvăluit de Alin Minteuan, antrenorul secund de la CFR Cluj, care a explicat și factorii care au dus la înfrângerea suferită de campioană în nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

Dan nu a venit pentru că se simțea rău. Ei au avut eficiență maximă, noi am avut ocazii singuri cu portarul dar le-am rătat, am ratat trei puncte pe mâna noastră. A fost și teama aceasta de meci, jucătorilor li s-a transmis, probabil, o anumită stare de nervozitate, de presiune.

Încercăm să ne gândim din acest moment la Europa League. La noi a fost nevoie de o rotație a jucătorilor, pentru că am avut așa un program încărcat, și se pare cu ne-a priit, de-asta am avut un parcurs oscilant.

ADVERTISEMENT

Este o săptămână importantă care urmează, meciul de joi, apoi cu Astra luni, vom avea câteva zile de respiro după meciul cu Celtic, se va putea închega o echipă cu jucătorii cel mai în formă la momentul respectiv”, a declarat Alin Minteuan.

După Botoșani urmează Celtic

După înfrângerea suferită cu FC Botoșani, pentru CFR Cluj urmează o săptămână cu două meciuri extrem de importante. Primul „hop” este duelul cu Celtic, de care depinde calificarea formației lui Dan Petrescu în primăvara europeană din Europa League.

ADVERTISEMENT

La doar patru zile, Astra, care poate trece pe primul loc dacă bate Universitatea Craiova, vine la Cluj, pentru meciul care poate hotârî formația care termină anul 2019 pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1.