Fotbal intern

Dan Petrescu împreună cu Giovani Becali, discuții pentru revenirea la CFR Cluj!

27.11.2018 | 20:40
Dan Petrescu impreuna cu Giovani Becali discutii pentru revenirea la CFR Cluj

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj nu este doar o speculație a mass-media. Dan Petrescu chiar a fost la Cluj zilele trecute, pretextul reprezentându-l amicalul naționalei de tineret contra Belgiei, 3-3.

Într-adevăr, Dan Petrescu își anunțase de ceva timp prezența la partidă, el călătorind de la Otopeni la Cluj în același avion cu președintele FRF Răzvan Burleanu. Dar „Bursucul” a profitat de vizita la Cluj pentru a testa terenul unei posibile reveniri la echipa campioană, pe care a părăsit-o astă-vară.

Dan Petrescu și Giovanni Becali, discuții pentru revenirea „Bursucului” la CFR Cluj

Dan Petrescu a lăsat deschisă poarta unei posibile reveniri la CFR încă de la întoarcerea din China, unde a retrogradat cu Guizhou Hengfeng și unde mai are contract valabil și pentru sezonul de ligă secundă, cel din 2019.

Nu știu dacă mă vrea CFR dacă e pe primul loc și are un antrenor. Dacă aș fi liber de contract, normal că aș vorbi cu orice echipă care mă dorește. Iar dacă CFR m-ar dori, normal că aș vrea să vorbesc cu ei. În momentul de față am contract, cei de la CFR au antrenor, rămâne de văzut ce va fi în continuare”, spunea Petrescu la reîntoarcerea în România.

FANATIK.RO a aflat că Dan Petrescu nu a fost singur la Cluj pentru meciul naționalei lui Mirel Rădoi. A fost împreună cu Giovani Becali, care l-a însoțit la discuțiile pentru tatonarea terenului la CFR Cluj.

Neluțu Varga a refuzat să vină la întâlnire!

Cei doi, Petrescu și Giovanni, alături de alți prieteni și apropiați ai conducerii clujene, s-au întâlnit în separeul unui restaurant din Cluj unde trebuia să ajungă și patronul neoficial al CFR-ului, Neluțu Varga.

dan petrescu giovanni becali cfr cluj
Giovanni Becali a fost cel care l-a dus pe Dan Petrescu antrenor la Rapid, două scurte mandate pentru fiecare dintre cei doi. Acum încearcă la CFR Cluj!

Neluțu Varga, dezvăluie sursele FANATIK.RO, nu a mai venit la întâlnire, unii vorbind despre un refuz, alții de o schimbare de ultimă oră a programului. Le-a transmis însă celor care-l așteptau că el nu ar fi împotriva revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj, dar pune o condiție foarte importantă.

Anume? Clubul să se autofinanțeze, cei responsabili să găsească resurse financiare inclusiv pentru salariul, deloc mic, al lui Dan Petrescu în cazul revenirii! Varga nu mai vrea să bage bani în sezonul de primăvară!

„Petrescu la CFR Cluj” se decide după FCSB – CFR de la Pitești

Neluțu Varga a dat astfel de înțeles că nu ar avea nicio problemă să-l schimbe pe Toni Conceicao, deși acesta este pe primul loc cu CFR Cluj, echipa joacă mult mai spectaculos decât cu Petrescu și este agreat de vestiar!

Și ar mai fi o certitudine vizavi de mesajele transmise de Neluțu Varga. Nu se va întâmpla nicio schimbare de antrenor la CFR Cluj până după ultimul meci din acest an, derby-ul cu FCSB de la Pitești, programat pe 22 decembrie. Deci, din acest punct de vedere, portughezul are postul asigurat până de Crăciun?)

Dan Petrescu, întâlnire decisivă cu chinezii pe 23 decembrie!

Iar toate par să se lege în acest moment. Apropiații conducerii clujene spun că o decizie în privința revenirii lui Dan Petrescu se va lua cel târziu până la 31 decembrie. Pe de altă parte, prietenii „Bursucului” dezvăluie că acesta se va întâlni cu șefii de la Guizhou Hengfeng, pentru a rezilia sau pentru a decide dacă mai rămâne în China și în 2019, în 23 sau 24 decembrie!

dan petrescu china cfr cluj
Dan Petrescu și staff-ul său pot părăsi China după mai puțin de 6 luni, după ce au retrogradat cu Guizhou Hengfeng
  • 33 de puncte are CFR-ul condus de Toni Conceicao după 16 etape, fiind pe primul loc, cu două puncte mai mult decât FCSB
  • 10.000 de euro este contractul lunar al portughezului la CFR, având o clauză prin care se consultă cu șefii când face primul 11
  • 800.000 de euro a fost contractul lui Dan Petrescu la CFR Cluj în sezonul 2017/2018, când a câștigat titlul, ajungând cu tot cu bonusuri la 1.000.000 de euro!