Fotbal intern

Dan Petrescu a anunțat prima schimbare înainte de meciul cu Gaz Metan: „Va juca foarte puțin”. Răzvan Fică, înlocuit după 24 de secunde. Reacția lui Mihai Stoica

09.03.2020 | 22:39
Dan Petrescu a anuntat prima schimbare inainte de meciul cu Gaz Metan Va juca foarte putin Razvan Fica inlocuit dupa 24 de secunde Reactia lui Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Răzvan Fică va debuta pentru CFR Cluj în partida cu Gaz Metan, fiind al doilea jucător U21 din echipă, alături de Valentin Costache, dar Dan Petrescu a anunțat, chiar înaintea meciului, că tânărul mijlocaș central va evolua foarte puțin.


UPDATE, ora 22:40/ Mihai Stoica a comentat, în stilul caracteristic, schimbarea făcută de Dan Petrescu după 24 de secunde. Directorul sportiv de la FCSB a notat pe Facebook: „Fica Mais”, expresie în limba portugheză care înseamnă „Stai mai mult” și care conține numele de familie al fotbalistului de la CFR Cluj, Răzvan Fică.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:31/ Răzvan Fică a fost înlocuit cu Adrian Păun după doar 24 de secunde. Tânărul mijlocaș nu a apucat să joace nicio minge.


Răzvan Fică, debutat la CFR Cluj

CFR Cluj întâlnește Gaz Metan Mediaș în runda a doua din play-off, iar Dan Petrescu a pregătit o surpriză în primul „11”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Itu, a doua soluție a clujenilor pentru regula U21, alături de Valentin Costache, nu este în lotul pentru jocul de la Mediaș, iar Răzvan Fică, mijlocaș central de 18 ani, intra diret în formula de start.

Totuși, Dan Petrescu a anunțat, cu 15 minute înaintea startului meciului cu Gaz Metan că Răzvan Fică va evolua puțin, din cauza lipsei de experiență pe care o are la nivelul primei ligi.

ADVERTISEMENT

Știm că va fi un meci foarte greu, nici terenul nu ne va ajuta pe noi, dacă vrem să contruim ne va fi foarte greu. Un punct nu este rău, pe noi ne ajută orice rezultat pozitiv.

Cunosc foarte bine echipa lor, cred că meciul se va decide pe final sau dintr-o fază fixă.

Răzvan Fică va debuta la seniori, acest lucru se întâmplă din cauza acestei reguli. El este un băiat talentat, dar ,din păcate pentru el, va juca foarte puțin”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Pentru Răzvan Fică este al doilea meci în care face parte din lotul de 18 stabilit de Dan Petrescu pentru partidele din acest sezon, după ce a fost rezervă neutilizată în partida cu FC Botoșani, din etapa a șaptea, câștigată de clujeni cu 4-1.

  • 18 ani are Răzvan Fică

CFR poate ajunge la șase puncte de locul doi

În cazul unui succes la Mediaș, CFR Cluj va ajunge la șase puncte de locul doi, ocupat de FCSB și Universitatea Craiova, la egalitate de puncte, care au jucat duminică seară, meci încheiat cu victoria „roș-albaștrilor”, 4-1.

După meciul cu Gaz Metan Mediaș, pentru formația lui Dan Petrescu urmează meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

ADVERTISEMENT
Tags: