Sport

Dan Petrescu, apărat după Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Și-a propus să nu primească gol, așa face și îi iese. O să ducă echipa în grupe”

Dan Petrescu a fost apărat de către Mihai Stoica și Basarab Panduru după remiza CFR-ului din deplasarea în Armenia, cu Pyunik, scor 0-0.
05.07.2022 | 22:00
Dan Petrescu aparat dupa Pyunik  CFR Cluj 00 Sia propus sa nu primeasca gol asa face si ii iese O sa duca echipa in grupe
Dan Petrescu, apărat după Pyunik - CFR Cluj 0-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica este de părere că Dan Petrescu va duce echipa în grupele unei competiții europene, mergând tot pe stilul său defensiv, care i-a adus numeroase victorii de-a lungul timpului.

Dan Petrescu, apărat după Pyunik – CFR Cluj 0-0

Basarab Panduru și MM Stoica l-au apărat pe Dan Petrescu după remiza obținută de CFR Cluj în deplasarea cu Pyunik Erevan, partidă jucată în primul tur preliminar Champions League:

ADVERTISEMENT

„CFR pleacă cu prima șansă, e clar. CFR-ul ar fi bătut și astăzi și chiar la un scor mare dacă și-ar fi propus asta. Dan Petrescu a făcut echipa în așa fel încât să nu primească gol, a fost mai ocupată CFR-ul de partea defensivă.

Părea la început un 4-3-3, după parcă un 4-2-3-1, după un 4-4-2. Dacă CFR băga echipa bună a lor, în primul rând Petrila să fie titular”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii lui Pyunik nu au cum să fie alții într-o săptămână, nu cred că o să surprindă în retur. Unii păreau că au ceva calitate, dar le-au plecat jucători și au venit cu 2 zile înainte de meciul ăsta.

Ai avut toate posibilitățile să bați, dar asta e, rezultatul e bun, nu văd cum se poate întâmpla ceva la retur. Nu văd ce ar fi. Pyunik nu mi s-a părut să se găsească bine pe teren”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte complicate meciurile astea, e început de sezon!”

MM Stoica a vorbit despre remiza CFR-ului de la Erevan, însă a explicat faptul că meciurile preliminare din cupele europene sunt complicate în general și este convins că Dan Petrescu va duce echipa în grupe:

„Sunt foarte complicate meciurile astea, e început de sezon, e un meci împotriva unei echipe pe care nu o cunoști, gazonul a fost bun, cam singurul lucru bun de astăzi.

ADVERTISEMENT

Meciurile astea sunt chiar complicate, normal că și-a propus Dan Petrescu să nu primească gol, dar așa face el și îi iese și o să ducă echipa în grupe, indiferent de competiție.

Era clar că nu va primi gol CFR-ul, vor da gol în retur și se vor califica fără emoții, nu văd cum poate pierde CFR-ul calificarea”.

„Pentru Pyunik e un rezultat extraordinar cel de astăzi. Pyunik nu pune probleme. Dan Petrescu exagerează, dar e și amuzant în comentarii.

Sunt foarte curios, dar ultima fază a primei reprize a fost încheiată cu o acțiune a adversarilor, nici nu vreau să-mi închipui ce a fost în vestiar după, mai ales că Petrescu avea faza în minte.

Dan Petrescu e un bun motivator, indiferent de ce spune el în fața presei, eu am lucrat cu el și știu cum își motivează jucătorii”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT