Sport

Dan Petrescu, aproape să își piardă cel mai în formă atacant. Presa din Turcia anunță interesul pentru fotbalist

Dan Petrescu ar putea să își piardă cel mai în formă atacant, după ce clubul a primit o ofertă din Turcia conform presei din „Țara Semilunei”.
03.09.2021 | 19:36
Dan Petrescu aproape sa isi piarda cel mai in forma atacant Presa din Turcia anunta interesul pentru fotbalist
CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Burcusul” a început tare campania de achiziții la CFR Cluj, unde a revenit Mihai Bordeianu, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, la care se adaugă reîntoarcea lui Emmanuel Culio și venirile lui Florin Ștefan și Nana Boateng.

CFR Cluj l-a cedat pe stoperul Meleke la FC Voluntari sub formă de împrumut, iar Giedrius Arlauskis a părăsit Clujul, așa cum a anunțat site-ul nostru. Petrescu însă ar putea să piardă un jucător și mai important.

ADVERTISEMENT

Golgheterul lui CFR Cluj, Billel Omrani, ofertat de Rizespor

Conform publicației Foot Mercato, ocupanta locului 18 din Superliga Turciei, Rizespor, a făcut o ofertă de 700.000 de euro către CFR Cluj pentru Billel Omrani.

Atacantul francez al campioanei crescut de Marseille are un început de sezon excelent. Vârful de 28 de ani a reușit patru goluri și trei pase decisive în 14 partide în toate competițiile în acest început de sezon.

ADVERTISEMENT

Jucătorul care a debutat în Ligue One pentru Marseille este evaluat conform transfermarkt la 1,6 milioane de euro și mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului viitor. Omrani are și două meciuri în naționala Franței.

Câte zile are la dispoziție CFR Cluj pentru a da curs ofertei

Perioada de transferuri în Turcia se încheie pe data de opt septembrie, așa că oficialii campioanei României mai au la dispoziție cinci zile pentru a perfecta acest transfer.

ADVERTISEMENT

Turcii au doar un punct după primele trei etape și au mari probleme în atac, unde atacantul Loic Remy, în vârstă de 34 de ani s-a accidentat, iar Rizespor a marcat doar două goluri.

Cota francezului cu origini algeriene este în cădere liberă, după ce în 2019 valoarea lui Omrani ajunsese la 3.600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a vrut să îl vândă pe Billel Omrani

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate suma pentru care CFR Cluj era dispusă să renunțe la Billel Omrani, care refuzase să își mai prelungească înțelegerea cu ardelenii. Billel Omrani și-a dorit un transfer în străinătate și a fost aproape să o părăsească pe CFR Cluj, însă ardelenii au refuzat ofertele venite pe adresa clubului. La finalul anului trecut jucătorul chiar a amenințat că nu se va mai prezenta la echipă, informație publicată în exclusivitate tot de site-ul nostru.

Atacantul a depășit o perioadă extrem de dificilă, cu multe accidentări și în care nu a marcat niciun gol timp de un an și trei luni de zile: „Știu că a avut o dorință de a pleca, iar după ce nu a fost lăsat să plece, a mai scăzut din randament. Chiar glumeam, spuneam că Omrani a mai slăbit. Am zis că îmi doresc să îl revăd pe Omrani care juca bine acum un an, un an și ceva”, spunea Cristi Dulca despre atacantul francez.

Ciprian Deac a vorbit și el foarte frumos despre Billel Omrani, pe care îl consideră un atacant de certă valoare: „Nu e o surpriză pentru mine. E primul cantonament în care face toate antrenamentele şi asta se vede. Trebuie să-şi schimbe puţin mentalitatea şi va ajunge la o echipă mare”.

ADVERTISEMENT