Fotbal intern

Dan Petrescu arată cu degetul spre Astra: ”Sper să joace și cu Craiova așa cum a jucat cu noi”

05.07.2020 | 22:49
Dan Petrescu arata cu degetul spre Astra Sper sa joace si cu Craiova asa cum a jucat cu noi
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, arată cu degetul spre Astra Giurgiu, după remiza, scor 2-2, din etapa a șasea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

”La cum s-a jucat e clar că ghinionul a fost principalul motiv al acestui rezultat. Nu înțeleg cum au dat cei de la Astra două goluri din 2 șuturi”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Noi am avut 6-7 ocazii. S-a ratat incredibil de mult, chiar dacă noi eram o echipă pragmatică. Echipa a jucat bine, a dominat, dar când dai de Budescu Alibec și Răduț se poate întâmpla orice”, a spus el.

Dan Petrescu o vrea pe Astra Giurgiu la fel de montat și la meciul cu U Craiova

Apoi, Dan Petrescu a încercat să-i acuze pe cei de la Astra Giurgiu că și-aau dat viața pe teren în această seară și așteaptă să o facă la fel și în partida cu Universitatea Craiova, chiar dacă la meciul tur nu ar fi făcut-o.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem la mâna noastră, dar Craiova este favorită. Presiunea e acum pe ei. Astăzi nu meritam să primim două goluri. Un autogol incredibil și golul doi a venit chiar când mă pregăteam să fac niște schimbări”, a afirmat tehnicianul clujenilor.

”Mi-aș dori ca atunci când Craiova vine aici, Astra să joace cu aceeași dăruire și să-i aibe în teren pe Budescu, Alibec și Răduț. Cine joacă cu noi, o face pe viață și pe moarte”, a precizat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul CFR-ului za acuzat cartonașul roșu primit de Sergiu Buș la întâlnirea Gaz Metan – Universitatea Craiova și a menționat faptul că nu a văzut vreun penalty împotruva oltenilor. În încheiere, el a menționat că formația sa ar fi meritat penalty la duelul dintre Camora și Budescu.

CFR Cluj a remizat cu Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a șasea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și a rămas pe locul doi în clasament, la un punct în urma Universității Craiova. Ardelenii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați.

ADVERTISEMENT

Echipele CFR Cluj și Universitatea Craiova duc o  luptă crâncenă pentru câștigarea titlului în campionatul intern, oltenii având o revenire spectaculoasă de la reluarea play-off-ului și fiind favoriți în acest moment.

ADVERTISEMENT
Tags: