Sport

Dan Petrescu are interzis la Sepsi: „N-avem nevoie de cancanuri”. Laszlo Dioszegi, șocat de varianta Bergodi la CFR Cluj

Laszlo Dioszegi nu se gândește să îl aducă vreodată pe Dan Petrescu la Sepsi, spunând că nu are nevoie de cancanuri la club.
31.05.2023 | 20:09
Dan Petrescu are interzis la Sepsi Navem nevoie de cancanuri Laszlo Dioszegi socat de varianta Bergodi la CFR Cluj
Laszlo Dioszegi l-a interzis pe Dan Petrescu la Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor este șocat de varianta Cristiano Bergodi la CFR Cluj, mărturisind că a avut o discuție cu tehnicianul italian, care i-a spus că vrea să antreneze în Italia sau în țările arabe.

Laszlo Dioszegi l-a interzis pe Dan Petrescu la Sepsi

Laszlo Dioszegi l-a interzis pe Dan Petrescu la Sepsi și a spus că nu caută cancanuri, vorbind și despre venirea lui Liviu Ciobotariu la cârma echipei: Eu nu știu ce s-a întâmplat, domnul Ciobotariu trebuia să se întâlnească cu domnul Hadnagy.

ADVERTISEMENT

Îl respectăm pe Dan Petrescu, însă nu suntem un club care să avem nevoie de cancanuri. N-avem nicio ofertă concretă, asta nu e un lucru rău, vrem să mai ținem jucători buni și să aducem, pentru a merge 2-3 tururi în Conference League.

„Ne-am dori și noi, dar să trecem în primă fază de primul tur. Dacă vom pica cu Beșiktaș sau cu Lech Poznan va fi mult mai greu.

ADVERTISEMENT

Cu domnul Bergodi am discutat mai mult și mi-a spus că ar vrea să meargă în țara sa, în liga a doua sau să meargă în zona Arabiei să stea 2-3 ani”, a mai spus Laszlo Dioszegi, la TV DigiSport.

„Cristiano nu mi-a spus nimic de vreo ofertă din România!”

Laszlo Dioszegi a continuat și a spus că la discuția finală cu Cristiano Bergodi, antrenorul italian i-a spus că vrea să se întoarcă în țara natală și să încerce să antreneze în Serie B sau să plece în țările arabe pentru a câștiga o sumă de bani consistentă.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a zis nimic de CFR Cluj, dar el nu mi-a spus nimic de nicio ofertă din România. E o persoană de calitate, nu cred că va merge în altă parte în România, dar la fotbalul se schimbă repede lucrurile.

În fotbal, nu mă mai surprinde nimic. Dar, personal, am încredere în spusele lui, pentru că putea să spună liniștit ce vrea să facă.

ADVERTISEMENT

Nu avea nicio obligație să-mi spună mie… Știu foarte bine că vrea o provocare. Mi-a zis, personal, de două ori că vrea o altă provocare, una mai mare”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT