Fotbal intern

Dan Petrescu, “aroganță” la adresa FCSB-ului! Cum vrea antrenorul CFR-ului să își umilească rivala

12.05.2019 | 15:24
Dan Petrescu la meciul dintre CFR Cluj și Viitorul. "Bursucul", aroganță la adresa FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu este pregătit să facă o super aroganță la adresa FCSB-ului, toate acestea dacă CFR Cluj se va impune în meciul pe care îl joacă împotriva Universității Craiova, azi, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Aroganța lui Dan Petrescu la adresa FCSB-ului înaintea meciului direct

Conform prosport.ro, Dan Petrescu a discutat cu jucătorii săi înaintea partidei cu Universitatea Craiova și le-a promis acestora că vor intra în vacanță dacă vor reuși să obțină cel puțin un punct cu gruparea antrenată de Corneliu Papură, punct care o va face campioană pe formația din Gruia înainte cu o etapă de finalul sezonului.

CFR Cluj are nevoie de un singur punct pentru a câștiga titlul în sezonul 2018 – 2019, iar ardelenii își pot îndeplini obiectivul dacă vor câștiga sau vor remiza cu Universitatea Craiova. Astfel, Dan Petrescu le-a promis jucătorilor care au cele mai multe meciuri jucate în actuala ediție că îi va lăsa să plece, pentru a avea mai mult timp liber, înainte de reluarea pregătirilor din vară.

George Țucudean îl salută pe Dan Petrescu în momentul în care este înlocuit. Sursă foto: sportpictures.eu
George Țucudean îl salută pe Dan Petrescu în momentul în care este înlocuit. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu trimite rezervele cu FCSB

Astfel, CFR Cluj ar putea juca în ultima etapă cu o formație alcătuită din jucătorii care nu au primit foarte multe șanse să joace în sezonul 2018 – 2019 și din jucători tineri, de la echipa a doua. Aceasta este și o aroganță făcută de “Bursuc” la adresa FCSB-ului, toate acestea deoarece meciul direct dintre cele două formații va avea loc în ultima etapă din sezonul regulat.

Dacă CFR Cluj va termina sezonul 2018 – 2019 pe prima poziție în clasamentul play-off-ului, atunci Dan Petrescu va deveni singurul antrenor român care obține trei titluri cu echipe din provincie. De asemenea, “Bursucul” ar deveni și primul tehnician care câștigă două trofee, de când a fost implementat sistemul cu play-off și play-out.

 

Tags: