Sport

Dan Petrescu, atac frontal la Şumudică: “Eram luat la mişto, dar cu mine nu se vedea diferenţa”

Dan Petrescu l-a taxat pe Marius Şumudică după eliminarea suferită de CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, cu Young Boys.
11.08.2021 | 23:52
Dan Petrescu atac frontal la Sumudica Eram luat la misto dar cu mine nu se vedea diferenta
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este antrenorul care a condus-o pe CFR Cluj spre cele mai bune rezultate europene, iar “Bursucul” nu a ratat şansa de a-l taxa pe Marius Şumudică după eşecul ardelenilor de la Berna. Şi Cornel Dinu l-a făcut praf pe Şumudică, într-un editorial pentru FANATIK

Petrescu spune că echipa nu a fost niciodată dominată de o asemenea manieră în mandatul său, nici măcar când a întâlnit adversari mai puternici decât Young Boys. În plus, a taxat şi declaraţiile lui Şumudică de după meci.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, atac frontal la Şumudică. Ce spune despre eliminarea ardelenilor din preliminariile Ligii Campionilor

“Lumea a spus că este o mare diferență între noi și Young Boys și că suntem departe de ei. Poate e adevărat, poate nu. Dacă spuneam eu asta, eram luat la mișto! Când ziceam ‘Mamă, ce bună e Astana! Mamă, ce bună e Young Boys’, dar când venea meciul nu se vedea diferența.

Nu s-a văzut diferența cu Sevilla, Lazio, Celtic sau Dinamo Zagreb. Au fost meciuri echilibrate și multe au fost câștigate. Dar nu cred că Young Boys e mai bună decât Celtic, Dinamo Zagreb sau Rennes! Lumea spune că e diferență prea mare. Eu nu cred. 

ADVERTISEMENT

A mai spus lumea că Dan Petrescu e un antrenor defensiv. Vă rog, uitați-vă să vedeți că CFR Cluj a avut cel mai bun atac”, a spus Dan Petrescu, în direct la DigiSport Special.

CFR Cluj trebuie să treacă de Steaua Roşie Belgrad pentru a juca în grupele Europa League

CFR Cluj a pierdut la Berna în manşa retur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-3. Cu scorul general de 4-2, Young Boys obţine calificarea în faza play-off a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca în faza play-off din Europa League. O  va înfrunta pe Steaua Roşie Belgrad, care a fost învinsă de Sheriff Tiraspol în preliminariile Ligii Campionilor.

CFR Cluj va juca pe 19 august, la Belgrad, meciul tur cu Steaua Roşie. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Cluj. Învingătoarea merge în grupele Europa League, învinsa în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Declaraţia lui Marius Şumudică după eşecul de la Berna: “Am întâlnit o echipă net superioară”

“Am întâlnit o echipă net superioară, mai bună decât noi, trebuie să privim lucrurile în realitate și să spunem adevărul. Este o echipă care ne-a pus sub presiune tot timpul, atât la Cluj, cât și aici, de aceea am preferat să joc cu 3 fundași centrali.

Știam forța lor de atac, au jucători de viteză, care 1 contra 1 rezolvă situația, și am vrut să merg la jocul retur cât mai mult la 0-0, apoi să-i surprindem. 

Am marcat foarte devreme, apoi ne-au presat, am facilitat și noi prin niște greșeli individuale, dar una peste alta s-a calificat echipa mai bună, trebuie să fim realiști”, este declaraţia lui Marius Şumudică la care a făcut referire Petrescu.

ADVERTISEMENT